2777
2789
عنوان

پدرشوهر...

479 بازدید | 44 پست

دوستان ما باپدرشوهرمینا تو یه ساختمونیم واین خونه هم به اسمه پدرشوهرمه

این واحدو داده بما نه به اسممون میزنه نه میفروشه بریم واسه خودمون خونه بخریم اوناییکه تو یه ساختمونن میفهمن چی میگم کلا دخالت میکنن انتظاراتشون زیادیه و ....

خب و....

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب اون خونه و داده که پیششون بمونید دیگه .اگه میخواین برین جای دیگه .دیگه نباید انتظار داشته باشی که ایشون خونه و بفروشه 

پارسال نوشته بودم ایشالا من و عشقم به هم برسیم👫❤ بگو ایشالا☺ دیگه رسیدیممممممممم مرسی هرکی گفته بووود ایشالاااا  
نیکی جون واسه پسراشون خونه خریدن و بمام گفتن این واحدمال شماستو...

خب اگه اختیار خونتون و دارین اینو اجاره بدین بعد با همون پولش برید یه جا دیگه اجاره کنید تا ایشالا خودتون خونه بگیرید😊

پارسال نوشته بودم ایشالا من و عشقم به هم برسیم👫❤ بگو ایشالا☺ دیگه رسیدیممممممممم مرسی هرکی گفته بووود ایشالاااا  
2790
2778
2791
2779
2792