2789
عنوان

پدرشوهر...

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 44 پست

اگر میتونی همسرتون رو قانع کنی که برید از اونجا به نعفتونه.  اجاره بدید برید رهن کنید جای دیگه.  منتظر بمونی که اونا بهتون بدن بیفایده است.  یک تکونی به خودتون بدید شاید وقتی ببینن جدی هستید یک فکری بکنن. خیلی سخته با خانواده شوهر و وابستگی.  زندگی منو همین به اصطلاح خانواده شوهر به هم زدن . شوهر من خودش مثل سریش چسبیده به اونا . منو ول کرده به خاطرشون. خیلی روزگار سختی دارم .خونه پدرم هستم ماههاست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه برا همه خریده حق داری،وکرنه که نه  عزیزم

شیوا جون اگه واس بقیه نمیخرید برای منم مهم نبود ولی واسه اونا خریده ولی ما...

جالب اینجاست مریض میشن مهمون دارن یا کار دارن من باید پایین باشم نباشم هزار جور حرف درمیارن چون تو یه ساختمونم😡

شیوا جون اگه واس بقیه نمیخرید برای منم مهم نبود ولی واسه اونا خریده ولی ما... جالب اینجاست مریض میش ...

خوب میتونی از اونجا بری 

وقتی شما نمیخوایی اجارە بدی باید این چیزارم بکشی

واقعا کە شما چە انتظاراتی دارین  پسر بزرگ کردن دادن دستت اونوقت خونه هم وظیفه شونه   &nbs ...

چه ربطی داره؟ خانوادیه منم جهزیه دادن 😊اون وقت خانوادیه دخترم نباید جهزیه بده

اخی خیلی ناراحت شدم 😔 میخای طلاق بگیری؟

ببخشید واقعا. قصدم ناراحت کردنتونق نبود . فعلا بلاتکلیفم. مشخص نیست طلاق بگیریم یا نه .

مشکل پدرشوهر ابلیسمه.  تا رو حرفش حرف نمیزدم خانوم و بهترین بودم . بعد از هفده هجده سال با یک پسر چهارده ساله ، وقتی جلوش وایسادم و گفتم من دیگه اونی نیستم که شما میخوای،  کمر همت بست که ما جدا شیم و بعد از یکسال از تلاشش موفق شد . خدا از روی زمین برش داره به حق همین روزهای عزیز. اگر خدایی وجود داشته باشه باید به داد من برسه. 

منم تمام مدت زندگیم تو خونه اینها بودم .تو یک اتاق.  ده سال نزاشتن کنار همسرم بخوابم.  اونقدر فاصله انداختن و مداخله کردن که به اینجا رسید.  من یک آب خوش از گلوم پایین نرفته.  برای همین به هرکسی که کنار خانواده شوهرش زندگی میکنه میگم زود دور شو و زندگیتو بگیر دست خودت. انشالله شما خوشبخت باشی و زودتر مشکل رفع بشه

خب ببین حرفت درست  پس چرا اونا ازماانتظار دارن؟

عزیزم ما بچه هاشونیم. اونا مارو بزرگ کردن زحمت کشیدن حالا طبیعیه ازمون انتظار دارن

خودتو ناراحت این چیزا نکنه. با محبت بهشون بگید میخوایم بریم جای دیگه لطفا کمکمون کنیئ. با دعوا کاری از پیش نمیره دوستم

من هم تو خونه پدرشوهرم زندگی می کنم. اوایل خیلی دخالت می کردند ولی با بی محلی من اون مشکل حل شد. مشکل من خونه متزوکه است. فکز کنید اینجا ۸ واحده ولی فقط ما و اونا ساکن هستند بس که این خونه خرابه است. بوی فاضلاب توی پارکینگ آدم رو خفه می کنه 😣 ولی حاصر نیستند تعمیرات کنند. پدرشوهرم میگه همین طوری خوبه. کل کنید!

این چیست که چون دلهره افتاده به جانم * حال همه خوب است من اما نگرانم