2777
2789
عنوان

کسی اینجا دوست زرنشت داشته

95 بازدید | 10 پست

میشه در مورد رفتار و منش و باور هاشون هرچی میدونید بگید ؟ 

مخصوصا نسل جوون ترشون 

چارچوب اخلاقی‌شون معنویاتشون هرچی کلا 

چجوریاست ؟ 

نداشتم ولی اونا همون قدر زردتشتین که ماها مسلمون. آدما بیشتر تحت تأثیر فرهنگ جامعه هستن تا مذهب

هومم 

اخه میدونی ازینکه تفاوت فرهنگی و باوری خیلی زیاد باشه میترسم 

چون حالا اونقدری ارتباطمون نزدیک نیست که راجع به مذهبش صحبت کنه و منشن کنه خودش 

ولی با توجه به شناختی که ازش دارم میدونم که زرتشتن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره 

افکار خیلی عجیبی دارن ولی جووناشون زیاد اونطوری پایبند نیستن ولی قدیمی ها چرا 

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!

مرسی از نظرت میتونم بهتون درخواست بدم یکمی سوال بیشتر دارم ؟🫠

باشه 

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!

طرز خاصی نیستنما هنوز بعضی فامیل هامون زرتشتی هستنپیرهاشون سنتی هستن و لباسا کهنه میپوشن زمین و سرما ...

مرسییی عزیزم 

فقط اینکه شما میدونید اصالتا یزدی هستن همشون ؟ ازدواج هاشون فامیلیه 

مرسییی عزیزم فقط اینکه شما میدونید اصالتا یزدی هستن همشون ؟ ازدواج هاشون فامیلیه

یزد و روستاهای اطراف یزد مثل مزرعه کلانتر و اله آباد و تفت و چم ولی اکثرا پیرهاشون اونجاهان بقیه یا خارجن یا تو خودِ یزدن

کرمان و تهران و کرج هم زیادن

و اصفهان و شیراز هم اندک