دلارام1400 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/28 تعداد پست: 17869 عنوان چیکار کنم خامه کشی کیکم خوب در بیاد 🥲 120 بازدید | 11 پست کیکم دون دون جدا میشه موقع خامه کشی میچسبه به خامه از اونورم خامه رو درست نمیتونم شکل بدم ب دیواره ابزارشم دارم ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟ 1403/10/01 | 20:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مانا_مانا۹۶ عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 10864 اول استر کشی کن ، بعد بزار یخچال دوسه ساعت ، که بهتر خامه کشی بشه • بردهداران زمانها چوب حراجم زدند دست اول تا برامد خود خریدم خویش را •بزمسازان جهان می از سبوی پر خورند چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را
دلارام1400 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/28 تعداد پست: 17869 اول استر کشی کن ، بعد بزار یخچال دوسه ساعت ، که بهتر خامه کشی بشه ینی این کارو بکنم صاف در میاد ؟ ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟
مانا_مانا۹۶ عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 10864 ینی این کارو بکنم صاف در میاد ؟ دیگه کیک به خامه نمیچسبه اینجوری صاف دراومدنش هم چندتا نکته داره ، آموزشش تو یوتیوب و آپارات هست • بردهداران زمانها چوب حراجم زدند دست اول تا برامد خود خریدم خویش را •بزمسازان جهان می از سبوی پر خورند چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را
دلارام1400 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/28 تعداد پست: 17869 دیگه کیک به خامه نمیچسبه اینجوری صاف دراومدنش هم چندتا نکته داره ، آموزشش تو یوتیوب و آپارات هست اونا رو دیدم با توجه ب اونا انجام دادم ولی بازم نشد ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟
مانا_مانا۹۶ عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 10864 اونا رو دیدم با توجه ب اونا انجام دادم ولی بازم نشد تمرین میخواد .خامه ت شاید خوب فرم نگرفته • بردهداران زمانها چوب حراجم زدند دست اول تا برامد خود خریدم خویش را •بزمسازان جهان می از سبوی پر خورند چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را
دلارام1400 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/28 تعداد پست: 17869 تمرین میخواد .خامه ت شاید خوب فرم نگرفته مرسی عزیزم ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟
miss_ghl عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 951 سلام عزیزم کارت دارم میشه جواب بدی .میخوام بدونم قرص سیپترون استات رو خوردی؟خوب بود؟برای صورتم میخوام بخورم اگه میشه راهنمایی کن گلم ماه هم تنهاست با اینکه ستاره های زیادی کنارشن🌿
دلارام1400 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/28 تعداد پست: 17869 سلام عزیزم کارت دارم میشه جواب بدی .میخوام بدونم قرص سیپترون استات رو خوردی؟خوب بود؟برای صورتم میخوا ... سلام عزیزم من دستور پزشکمو اشتباه متوجه شده بودم اشتباه خوردم بخاطر همین ۱۷ روز لکه بینی گرقتم پریودمم یهم ریخت مجبور شدم دو دوره قرص دیگه ای بخورم تا دوباره تنظیم بشه ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟
miss_ghl عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 951 سلام عزیزم من دستور پزشکمو اشتباه متوجه شده بودم اشتباه خوردم بخاطر همین ۱۷ روز لکه بینی گرقتم پریود ... میشه کمکم کنی؟شما همجوش داشتی و تنبلی تخمدان؟تنها مصرف کردی از روز چندم بایدخورد؟بعد مصرف صورتت خوب شد؟هرچی میدونی بهم بگو خدا خیرت بده منم مشکل جوش و تنبلی تخمدان دارم ماه هم تنهاست با اینکه ستاره های زیادی کنارشن🌿
دلارام1400 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/28 تعداد پست: 17869 میشه کمکم کنی؟شما همجوش داشتی و تنبلی تخمدان؟تنها مصرف کردی از روز چندم بایدخورد؟بعد مصرف صورتت خوب ... من بخاطر ابروهام خوردم ولی نتیجه ای نداد اره تنبلی تخمدان دارم ولی ی پزشک دیگ ک رفتم گفت دیگ ب اون صورت اینو تجویز نمیکنن بازم با دکتر خودت صحبت کن دقیق یادم نی ولی از ۵ پریود ب مدت ۱۰ شب همراه با کامپاند ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟