2777
2789

کیکم دون دون جدا میشه موقع خامه کشی میچسبه به خامه 

از اونورم خامه رو درست نمیتونم شکل بدم ب دیواره 

ابزارشم دارم 

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

اول استر کشی کن ، بعد بزار یخچال دوسه ساعت ، که بهتر خامه کشی بشه

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی این کارو بکنم صاف در میاد ؟

دیگه کیک به خامه نمی‌چسبه اینجوری 

صاف دراومدنش هم چندتا نکته داره ، آموزشش تو یوتیوب و آپارات هست 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

دیگه کیک به خامه نمی‌چسبه اینجوری صاف دراومدنش هم چندتا نکته داره ، آموزشش تو یوتیوب و آپارات هست

اونا رو دیدم با توجه ب اونا انجام دادم ولی بازم نشد 

اونا رو دیدم با توجه ب اونا انجام دادم ولی بازم نشد

تمرین میخواد .خامه ت شاید خوب فرم نگرفته

سلام عزیزم کارت دارم میشه جواب بدی .میخوام بدونم قرص سیپترون استات رو خوردی؟خوب بود؟برای صورتم میخوام بخورم اگه میشه راهنمایی کن گلم

ماه هم تنهاست با اینکه ستاره های زیادی کنارشن🌿
سلام عزیزم کارت دارم میشه جواب بدی .میخوام بدونم قرص سیپترون استات رو خوردی؟خوب بود؟برای صورتم میخوا ...

سلام عزیزم من دستور پزشکمو اشتباه متوجه شده بودم اشتباه خوردم بخاطر همین ۱۷ روز لکه بینی گرقتم پریودمم یهم ریخت مجبور شدم دو دوره قرص دیگه ای بخورم تا دوباره تنظیم بشه

سلام عزیزم من دستور پزشکمو اشتباه متوجه شده بودم اشتباه خوردم بخاطر همین ۱۷ روز لکه بینی گرقتم پریود ...

میشه کمکم کنی؟شما هم‌جوش داشتی و تنبلی تخمدان؟تنها مصرف کردی از روز چندم بایدخورد؟بعد مصرف صورتت خوب شد؟هرچی میدونی بهم بگو خدا خیرت بده منم مشکل جوش و تنبلی تخمدان دارم

ماه هم تنهاست با اینکه ستاره های زیادی کنارشن🌿
میشه کمکم کنی؟شما هم‌جوش داشتی و تنبلی تخمدان؟تنها مصرف کردی از روز چندم بایدخورد؟بعد مصرف صورتت خوب ...

من بخاطر ابروهام خوردم ولی نتیجه ای نداد اره تنبلی تخمدان دارم ولی ی پزشک دیگ ک رفتم گفت دیگ ب اون صورت اینو تجویز نمیکنن بازم با دکتر خودت صحبت کن 

دقیق یادم نی ولی از ۵ پریود ب مدت ۱۰ شب همراه با کامپاند