2777
2789

چند روزه کات کردم بی دلیل گذاشت رفت بعدیک سال اصلا خداحافظی نکرد همش میگم ینی حرفاش دروغ بود ینی انقدر  بی اهمیت بودم واسش که یه خدافظی ساده نکرد

انقدر نفرین میکنم با این ک دلم نمیاد همش  میگم الان اونو نمیگیره اون رفته پی زندگی و عشق و حال خودش من موندم و قلب شکستم 😔🤦🏼‍♀️

تو رو می گیره. خودتو می گیره قطعا. 

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نفرین فایده نداره

خودن رو بکش بالا

آدم ممکنه توی زندگیش بار ها با اینجور آدما ها رو به رو بشه چه به عنوان دوست چه به عنوان والدین و..

باید ازشون عبور کنه

فقط داری به حال بدت دامن میزنی

اگه احساس میکنی تنهایی نمیتونی عبور کنی از این مرحله، برو تراپی

اینطوری دقیقه هات رو برای کسی خراب میکنی‌که احتمالا هفته ای یبار بهت فکر نمیکنه

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

حس ششمی توروقران اگه اره بگو من ازدواج مجدد میکنم یانه ‌

نه بابا این مزخرفات و خرافات چیه. کلا همه میدونن که نفرین به خود نفرین کننده برمیگرده.

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.