خانوما من احتمالا بعد عيد عروسيمه ماشالا خانواده خونسردي دارم ميگن اخر اسفند شروع ميكنيم به خريدن وسايل 😂حالا دردم يكي نيست كه از اونور خونم كوچيكه ١٠٠متره 😞يكم دلداري بدين من چه غلطي كنم 😥
خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
يه دستگاهي هستش هم همزنه هم گوشكوب و ...از اونا نديدي!؟
چرا من ابجیم از اونا خرید زیاد مالی نبود کشکوب برقیش میگه اصلا استفاده نکردم دوستای خودمم همین نظر رو داشتن منم به همزن خوب خریدم چون من خیلی اهل کیک درست کردنم و همزنایی که گوشت کوبم دارن خوب نیستن
خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم