خانوما من احتمالا بعد عيد عروسيمه ماشالا خانواده خونسردي دارم ميگن اخر اسفند شروع ميكنيم به خريدن وسايل 😂حالا دردم يكي نيست كه از اونور خونم كوچيكه ١٠٠متره 😞يكم دلداري بدين من چه غلطي كنم 😥
بچه ها شروع کنید به خریدن . الان من یک سال دارم جهیزیه میخرم هنوز فرشام و پرده و میزنهارخوری و ساعت و اواژور و روتختی وخوش خواب نخریدم.اما هرچی که خریدم خیلی عاشقشونم . الان دوستم همین چیزایی که من خریدم رو خرید اما تو یه روز حتی نمیدونه مارک وسایلاش چی
خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
من پولش دستمون بود منتهی خیلی من وسواس دارم دیر پسندم