2821
2789
عنوان

جهازيه

| مشاهده متن کامل بحث + 1395 بازدید | 67 پست
کارای عروسی جزاسترس چیزی نداره...من ب کارای نکردم فکرمیکنم دیوونه میشم

بگو من انجام بدم

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها شروع کنید به خریدن . الان من یک سال دارم جهیزیه میخرم هنوز فرشام و پرده و میزنهارخوری و ساعت و اواژور و روتختی وخوش خواب نخریدم.اما هرچی که خریدم خیلی عاشقشونم . الان دوستم همین چیزایی که من خریدم رو خرید اما تو یه روز حتی نمیدونه مارک وسایلاش چی 

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
نه ديگه برو فروشگاهشون از نزديكم ببين.مخصوصا فرشو مبل و پرده اصلا از نزديك فرق ميكنه

نميبينم كه 😭😞

بچه ها شروع کنید به خریدن . الان من یک سال دارم جهیزیه میخرم هنوز فرشام و پرده و میزنهارخوری و ساعت ...

ليست داري از وسيله هات!؟

من چه چيزهاااا كه از عكسش خوشم اومده از نزديك كه ديدم خورده تو ذوقم

مثلا ميرم چيزي بخرم ميگن صب كن بريم بازار خوشگل تراش هست

لیست داشتم دست مامانم . میخوای بگم

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
ما که ۵۹ متره خونمون پس چی بگیم والا😀 عزیزم هرچی دیر تر بگیری که بهتره اخه الان هر ماه یه چیز جدید ...

ميگه اتاقاش ٩متره اخه من چطوري هم تخت بزارم هم شزلون هم ميز ارايش 

وسایل برقی هام..غذاساز .مخلوط کن .آسیاب. چای ساز. اسپرسو ساز. ساندویج ساز . همزن کاسه دار. زودپز. پلو پز . آب میوه گیری. چرخ گوشت . ماکرویو .

وا چه چیزا ۱۰۰ متر کوچیکه        

ببين يه مبل سلطنتي يه راحتي يه اينه كنسول يه ناهار خوري ١٠نفره يه تلوزيون يه كاناپه جلو تلوزيون به نظرت جا ميشه!؟

من پولش دستمون بود منتهی خیلی من وسواس دارم دیر پسندم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز