2777
2789
عنوان

جهازيه

| مشاهده متن کامل بحث + 1383 بازدید | 67 پست
وسایل برقی هام..غذاساز .مخلوط کن .آسیاب. چای ساز. اسپرسو ساز. ساندویج ساز . همزن کاسه دار. زودپز. پل ...

دوستان یه چیزی میگم منو نزنید😅😅 منم بخاطر حرف فامیل دوبرابر اندازه خونه م وسیله گرفتمو بزور جا دادمو بقیه رو هم گذاشتم انباری مادر شوهرم..خیلی از این ساز و پز ها کارایی نداره😅😅😅 من خودم بعد هفت سال هنوز از خیلی هاشون استفاده نکردم..

وزن اولیه ۶۶/۳۰۰ وزن هدف ۵۷ قد ۱۶۰ الهی به امید تو

این سرویس پلاستیک آشپزخونمه

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم کای وسیله خریدم ک بعدا دیدم اصلا ب کارم نمیاد الان حسرت میخورم کاش پول این اشغالایی ک لازمم نمیشه رو میزاشتم رو بقیه وسایل اصلی اونا رو شیک تر و بهتر برمیداشتم

RPKHANMOHAMMADI@ایدی منه واسه گروه چالش پوست مو خانه داری تا عید لطفا پی ام بدید
مثلا چيا اضافه ان

مثلا من سرویس پلاستیک ک خریدم بقدری اتو اشغال بود توش حد نداره از بعضی چیزا دوتا گرفتم مثلا از اینایی ک همزن داره گوشکوب داره و اسیاب گرفتم بعد عمزن کاسه دار گرفتم ک گوشکوب برقی هم داشت یا همه کاره خریدم با اینکه تک تک وسایل برقی رو داشتم یا چند تا سرویس قابلمه یا ظرف و ظروف خیلی خریده بودم همشونم قیمت مناسب کاش همونارو کمتر میخریدم ولی جنس خوب 

RPKHANMOHAMMADI@ایدی منه واسه گروه چالش پوست مو خانه داری تا عید لطفا پی ام بدید