2777
2789
عنوان

جهازيه

| مشاهده متن کامل بحث + 1383 بازدید | 67 پست
اگه پول دستت باشه خوب تصمیم گرفته باشی چی بخری یه هفته ای میتونی خرید کنی  یه ماهم زیاده  ...

اخه من يه اخلاقي دارم يه جا ديگه يكي خوشگل تر ببينم عين بچه ها ميگم اينو ديگه نميخوام😅

وسایل برقی هام..غذاساز .مخلوط کن .آسیاب. چای ساز. اسپرسو ساز. ساندویج ساز . همزن کاسه دار. زودپز. پل ...

يه دستگاهي هستش هم همزنه هم گوشكوب و ...از اونا نديدي!؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرویس چینی . آکروپال . پلاستیک . اورانوس . قاشق چنگال . پاسماوری . کمد سیب زمینی پیاز . کنسول قاشق و چنگال . سرویس قابلمه گرانیت وطرح گرانیت . و...

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
يه دستگاهي هستش هم همزنه هم گوشكوب و ...از اونا نديدي!؟

چرا من ابجیم از اونا خرید زیاد مالی نبود کشکوب برقیش میگه اصلا استفاده نکردم دوستای خودمم همین نظر رو داشتن منم به همزن خوب خریدم چون من خیلی اهل کیک درست کردنم و همزنایی که گوشت کوبم دارن خوب نیستن

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

نه بابا مهموناش کجا بشینن ..ما الان پزیرایی مامانم دوتا دوازده متری میخوره مبلامون راحتی لوهوره تازه9 نفرس اما خونمونم فضاش عالی