خانوما من احتمالا بعد عيد عروسيمه ماشالا خانواده خونسردي دارم ميگن اخر اسفند شروع ميكنيم به خريدن وسايل 😂حالا دردم يكي نيست كه از اونور خونم كوچيكه ١٠٠متره 😞يكم دلداري بدين من چه غلطي كنم 😥
کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
بچه ها شروع کنید به خریدن . الان من یک سال دارم جهیزیه میخرم هنوز فرشام و پرده و میزنهارخوری و ساعت و اواژور و روتختی وخوش خواب نخریدم.اما هرچی که خریدم خیلی عاشقشونم . الان دوستم همین چیزایی که من خریدم رو خرید اما تو یه روز حتی نمیدونه مارک وسایلاش چی
خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
من پولش دستمون بود منتهی خیلی من وسواس دارم دیر پسندم