2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1452 بازدید | 60 پست
سلام عزیزم اره من رفتم ازمایش مثبت بود خداروشکر ولی هنوز قلبش تشکیل نشده دعا کنین برام 🌺🌺🌺🥺🥺🥺

مبارکت باشه گلم عدد بتات چند بود 

خدایا کمکم کن امام زمان کمکم کن میشه  برام دعا کنی خدا کمکم کنه بهم بگو برای حاجت روایت صلوات میفرستم

مبارکت باشه گلم عدد بتات چند بود

ممنون عزیزم .روز۳۰ پریودم ۵۰۱ بود.

عزیزم شما چندهفته صدا قلب نی نی شنیدی

عاقبت روزی از این روزهای سخت کودک من پا به دنیا می نهد😍 آن  زمان بر من خـدای مهـــربــان نـــام شـــورانگیــز مــــادر می نهد😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم .روز۳۰ پریودم ۵۰۱ بود.عزیزم شما چندهفته صدا قلب نی نی شنیدی

قشنگم من چون تنبلی شدید داشتم نمیدونستم باردارم عقب انداختم فک کردم طبیعی

دچند روز پیش فهمیدم باردارم دیروز صدای قلبش شنیدم ۷هفته و ۴روزمه

خدایا کمکم کن امام زمان کمکم کن میشه  برام دعا کنی خدا کمکم کنه بهم بگو برای حاجت روایت صلوات میفرستم

قشنگم من چون تنبلی شدید داشتم نمیدونستم باردارم عقب انداختم فک کردم طبیعیدچند روز پیش فهمیدم باردارم ...

اخی عزیزم مبارکت باشه گلم انشالله بسلامتی طی کنی🤰

میگم فدات شما هیچ درد نداربن؟من خیلی درد دارم ،دردای شببه پریودی ،زیردلم همش درد میگیره و پاهامم شدیدا درد میکنن

عاقبت روزی از این روزهای سخت کودک من پا به دنیا می نهد😍 آن  زمان بر من خـدای مهـــربــان نـــام شـــورانگیــز مــــادر می نهد😍
اخی عزیزم مبارکت باشه گلم انشالله بسلامتی طی کنی🤰میگم فدات شما هیچ درد نداربن؟من خیلی درد دارم ،درد ...

تنها دردی که دارم دردی شبیه درد پریودی اولا بیشتر داشتم میگرفت نفسم بند میومد الان دردم کمتر شده 

سلام عزیزم اره من رفتم ازمایش مثبت بود خداروشکر ولی هنوز قلبش تشکیل نشده دعا کنین برام 🌺🌺🌺🥺🥺🥺

مبارک باشه مامان خانم ان شاءالله خدا یه نی نی خوشگل صحیح و سالم بهت بده

خدایا لحظه ای مرا به حال خود رها نکن
تا 9 هفته وقت هست برای قلب. زود سونو رفتی

اره زود رفتم گفت ۴ هفته ای،ولی خیلی دردای عجیب دارم  دیروز اظهرتاشب انگار روز اول پریودم بود اینقد ک درد مداوم داشتم براهمین یکم میترسم 🥺🥺🥺

مبارک باشه مامان خانم ان شاءالله خدا یه نی نی خوشگل صحیح و سالم بهت بده

قربونت برم مرسی عزیز دلم 

تنها دردی که دارم دردی شبیه درد پریودی اولا بیشتر داشتم میگرفت نفسم بند میومد الان دردم کمتر شده

اره منم دقیقا همینطورم دردای پریودی ولی همش احساس میکنم طبیعی نیستن ،اخه دیروز فککن اظهرتا شب انگار پریود بودم چنان درد داشتم.خداکنه طبیعی باشن این دردا

عزیزم سلام منم ک پدیودشدم امرو گفتم بهت خبربدم قسمت مانبود

سلام عزیزم‌خوبی فدای سرت

میدونم چه حس بدیه هر ماه منتظر باشی نشه

انشالله ماه بعد دامنت سبز بشه💜🪻

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد...💜🖇

سلام عزیزم‌خوبی فدای سرتمیدونم چه حس بدیه هر ماه منتظر باشی نشهانشالله ماه بعد دامنت سبز بشه💜🪻

ممنونم خاهر مهربونم ایشالاهرچی خیره 

اره میدونی من ازقبل بیشتردلم سنگین شده نسبت  ب ای قضیه هرماه واقعاخسته ام ازدکتررفتنو بی مشکل بودنام شوهرم مجبورم کردفرداباید بری ولی اینبار اخرین باره بخاطرمن برو فقط 

معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚