2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1452 بازدید | 60 پست
رفتی ازمایش؟بتات چند بود

ببخشیدمن تواقدامم توتخمک گذاری بطور منظم تا۱۰روز اقدام داشتم بعد سینه هام شروع ب دردکشیدن کرد درصورتی ک ۱۵روز تاموعدم مونده ولی ۱۵روز قبل سینه هام مرگباردردمیکنن بنظرت یعنی چ تاحالاایقدر زودعلایم پریودیم نیومده بود

معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ممکنه باردار باشی عزیزم

ممونم عزیزم چون باردادی قبلیم سینه هام دردمیکردولی پریودنمیشدم براهمین شک دارم الیته۴دی باید یشم 

معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚

خیلی احتمالش بالاست که حامله باشی نینی دومتهm

اونوسقط کردم ۶ساله درحسرتم پدرمرحومم درخاب همش اصرارکرد اون روز ک برو زیر نظردکترمواطب خودت باش هوای خودتودااشته باش ومنو دراغوش کشیدهرچی گفتم باباچرابرم زیر نظردکترمگه چمه من ک سالمم اصلاجواب نمیداد 

اونوسقط کردم ۶ساله درحسرتم پدرمرحومم درخاب همش اصرارکرد اون روز ک برو زیر نظردکترمواطب خودت باش هوای ...

خیلی ناراحت شدم عزیزم 

خدا پدرتو بیامرزه انشالله نور به قبرش بباره

بعضی چیزا خیلی غم انگیزه اما از کنترل ما خارج و خواسته خداست

انشالله بزودی باردار میشی ناراحتیارو برات جبران میکنه

فقط خواهشا استرس رو کامل بزار کنار

چندسالته؟

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد...💜🖇

خیلی ناراحت شدم عزیزم خدا پدرتو بیامرزه انشالله نور به قبرش ببارهبعضی چیزا خیلی غم انگیزه اما از کنت ...

منم ۲۵ساله شوهرم۳۸ 

ممنونم عزیزم خدارحمت کنه اموات شمارو وهمه درگذشتگان رو 

سپردم بخدافقط۱سال بیشتردیگه ب سرنوشت سپردم و گفتم خداخودش درستش کنه

منم ۲۵ساله شوهرم۳۸ ممنونم عزیزم خدارحمت کنه اموات شمارو وهمه درگذشتگان رو سپردم بخدافقط۱سال بیشتردیگ ...

سنت خوبه خداروشکر 

ممنون عزیزم

خدا صبوری هاتو دیده قطعا سوپرایزت میکنه بزودی😍دلم روشنه 

باردار شدی یادت نره تگم‌کنی بهم خبر بدی

سنت خوبه خداروشکر ممنون عزیزمخدا صبوری هاتو دیده قطعا سوپرایزت میکنه بزودی😍دلم روشنه باردار شدی یاد ...

ممنونم ازدعای قشنگت ایشالاهرچی خیرصلاحشه همون بشه منه ناامیدم خوشحال کنه چون بشدت تنهام وشوهرمم ی شهردور ۲۰روزنیس ۱۰روز فقط میادپیشم

ممنونم ازدعای قشنگت ایشالاهرچی خیرصلاحشه همون بشه منه ناامیدم خوشحال کنه چون بشدت تنهام وشوهرمم ی شه ...

ممنون عزیزم

انشالله بزودی میای بهم خبر میدی که مامان شدی

درکت میکنم منم شوهرم ۱۵ روز‌ از ماه نصف نیست سرکاره

ممنون عزیزمانشالله بزودی میای بهم خبر میدی که مامان شدیدرکت میکنم منم شوهرم ۱۵ روز‌ از ماه نصف نیست ...

ایشالامیام حتماخبرمیدم گل

منم شوهرمیخادتغییر بده کارشو ک مثلا۱۴روز بیادخونه ۱۴روز سرکار ارزومه اینجوری بشه یابرم پیشش ک دیگه شده برام رویابرام دعاکن ازدوریش خیلی خستم

اسی جان چی شد

سلام عزیزم اره من رفتم ازمایش مثبت بود خداروشکر ولی هنوز قلبش تشکیل نشده دعا کنین برام 🌺🌺🌺🥺🥺🥺

عاقبت روزی از این روزهای سخت کودک من پا به دنیا می نهد😍 آن  زمان بر من خـدای مهـــربــان نـــام شـــورانگیــز مــــادر می نهد😍

بچه ها من سه سال منتظر نی نی بودم چند روز پیش متوجه شدم باردارم الان دوماهمه

ولی همش گریه میکنم حالم بده چیکار کنم

خدایا کمکم کن امام زمان کمکم کن میشه  برام دعا کنی خدا کمکم کنه بهم بگو برای حاجت روایت صلوات میفرستم