ba_hs مدیر استارتر عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 1652 عنوان دوران دوستی بهتون کادو چی میدادن❓️⁉️ 122 بازدید | 13 پست به من پلاک طلا گرفت برای یلدا و سالگرد(چون ۷ روز فرق دارن یه طلا گرفت برای هر۲ مناسبت)مامانمم میگه نباید قبول کنیمنطقیه حرف مامانم؟ عبادت میکنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو 1403/09/30 | 11:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ba_hs مدیر استارتر عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 1652 همه مناسبتا یه طلای کوچیک میده بعضی وقتام مثلا میگه گوشواره میگیرم بهت بدون مناسبت پول میریزه میگه برو بخر و اینامامانمم بدش میاد از کارمون😂🤦♀️ عبادت میکنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
ba_hs مدیر استارتر عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 1652 برای من یه زنجیرنقره با یه پلاک ترمه گرفت کوتاه بود دوران دوستیتون؟وضع مالیش چجور بود؟ عبادت میکنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
yasilove عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 27793 گلساعتسکه گرمیمانتو و شال و لباس و اینا پول میداد سلیقه خودمخوراکی خیلی زیادعروسک های فانتزی صنایع دستی بدلیجاتچادر نماز یه بار سوغاتی خیلی چیزا یادم نیست دیگه
آی_کچر عضویت: 1398/12/29 تعداد پست: 8191 بعضی وقتام مثلا میگه گوشواره میگیرم بهت بدون مناسبت پول میریزه میگه برو بخر و اینامامانمم بدش میاد ا ... چرا به مامانت میگی؟
ba_hs مدیر استارتر عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 1652 گلساعتسکه گرمیمانتو و شال و لباس و اینا پول میداد سلیقه خودمخوراکی خیلی زیادعروسک های فانتزی صنایع د ... آخیییی ما لباس اینا اصلا نمیگیرم به هم دیگه ساعت و ادکلن و طلا و سکه میدیم اکثراخب پس اتفاق نرمالیه 😐😂 عبادت میکنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
ba_hs مدیر استارتر عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 1652 چرا به مامانت میگی؟ پلاک و گوشواره تو گردنم میبینه دیگه چی بگم عبادت میکنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
yasilove عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 27793 آخیییی ما لباس اینا اصلا نمیگیرم به هم دیگه ساعت و ادکلن و طلا و سکه میدیم اکثراخب پس اتفاق نرمالیه ... چرا عطر و ادکلن یادم رفت اینم خیلی میگرفت
nina7030 عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 17732 تو زمان دوستی مون نزدیک 30 گرم تیکه تیکه طلا گرفته بود به اسم فاکتور من واسه پس انداز من الان عقد کردیم فعلا نیاز نشده ولی به احتمال واسه خرید خونه بفروشمش که گرچه رنج به جان میرسد،امید دواست☀️
ba_hs مدیر استارتر عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 1652 تو زمان دوستی مون نزدیک 30 گرم تیکه تیکه طلا گرفته بود به اسم فاکتور من واسه پس انداز من الان عقد کر ... اوه ۳۰ گرممگه چند سال دوست بودید عبادت میکنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
nina7030 عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 17732 اوه ۳۰ گرممگه چند سال دوست بودید 5 سال ولی طلا ها دوسال آخر که جدی شد برای پس انداز آینده مون میگرفتیم که گرچه رنج به جان میرسد،امید دواست☀️
zanamirmo عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 1505 کوتاه بود دوران دوستیتون؟وضع مالیش چجور بود؟ وضع مالیش خوب نبود قربونش برم مناره تقریبا کمتراز یه سال بود ولی منه احمق گذاشتم خواهرزادم ک کوچولو بود تیکه تیکه ش کنه