2777
2789
عنوان

بگم یا نگم؟

684 بازدید | 55 پست

سلام دوستای خوبم.

منو شوهرم سه سال دوست بودیم از اولی که ازدواج کردیم باهم عهد گذاشتیم هیچ چیزی از هم پنهون نکنیم و تا الانم همینطور بوده.

تا به حال اگه مزاحمی داشتم هر موردی بود بهش گفتم و خداروشکر کاملا منطقی برخورد کرده و ذره ای  نه شکاکه نه بددل و هیچوقت نمیگه تقصیر تو و از این قبیل حرفا...

شغل شوهر من طوریه که ده رو هست ده  روز نیست قبل عید قربان نبود و دایی همسرم منو دعوت کرده همه بودن از جمله شوهر دختر خاله همسرم.

موقع پهن کردن سفره شد همه پاشدن کمک کنن از جمله دختر خاله شوهرمم و مادرشوهرم و... 

منم پاشدم کمک کنم که این آقا گفت ترنم خانم شما بفرمایید بشینید اونا کارا رو انجام میدن.

منم یکم خودمو سرگرم کردم بعدش نشستم.

امشب داشتیم باشوهرم حرف میزدیم گفت ترنم یوقت فک نکنی من بهت شک دارم من اگه میگم همه چیو بهم بگو چون رفتار همجنسمو خوب میشناسم میخوام بدونم اگه موردی دارن از یه جایی بیشتر صمیمی نشم.

الان من بودم این حرف و بگم یا نه آخه چندبارم دفعه های بعد که دیدمش سنگینی نگاهشو رو خودم حس میکردم طوری که ب  میگشتم میدیدم از قبل داره نگاه میکنه.

نمیدونم من حساس شدم یا واقعا منظور داره؟

ببخشید طولانی شد گفتم توی یه تاپیک بگم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگو 😓

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

اخه چیزی نشده که بگی 

خدایا منو لایق این بدون که بتونم واسطه ای باشم برای رسوندن محبتت به دیگران... با لبخندشون لبخند تورو ببینم با شادیشون شادی تو رو ...خدایا دلم و لبریز از مهربونیت کن مهربونی که حتی بعد از مرگمم  آثارش ادامه داشته باشه و موندگار باشه .... خدایادل دل کردم که دلمو بدم بهت یا نه آخه شکسته س  رنگ و رو پریده س  ولی آخه مگه من با ارزش تر ازین دل چیز دیگه ای ندارم... این دلم تقدیم به تو  با عشق فراوان  ....دوستت دارم خدا ❤ 

چیز خاصی نبوده به نظرم

بعضی حرفها را" نباید زد"                                                 بعضی حرفها را" نباید خورد"                                                       بیچاره دل چه میکشد                     میان این" زد "و" خورد"

نه نگو 

بيچاره حرف خاصي نزده

خداحافظ ني ني سايت ..   وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري  ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ