2777
2789
عنوان

چرا بیدارین

693 بازدید | 96 پست

من از ناراحتی

با شوهرم قهرم اون خوابیده من دارم توی ذهنم دعوا میکنم هنوز

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

غم دارم

لنت به غم این چند صباح عمرو اینطور سیاه میکنه

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

با شوهرم قهرم...تو ذهنم دارم نقشه میکشم فردا قهر کنم جایی نرم خودش بره شب یلدا.....خیلی از چشمم افتاد امروز

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....

انگشتم بریده چند روز پیش الان از شدت درد نمیتونم بخوابم فکر کنم عفونت کرده

من تایم طولانی منتظر مامان شدن بودم🥲 وقتی دیگه بیخیال بارداری شدم دقیقا همون ماه باردار شدم😍 وقتی بی بی چکم مثبت شد سجده شکر بجا آوردم و منو شوهرم کلی گریه کردیم از ذوق🥹ولی از فردای اون روز تا دوماهگی من فقط به فکر سقط بودم😥خدا منو ببخشه همش ناشکری،همش گریه،همش اعصاب خرابی😮‍💨همسرم و دوستام کمک کردن من از اون حال بد بیام بیرون و هر لحظه خداروشکر کنم بابت این نعمت زیباشو😍❤️

امشب جشن بودیم، یه اتفاق بد افتاد، به همسرم گفتم براش مهم نبود، گذاشت رفت. دارم گریه میکنم. کاش میشد همه چیو به خانوادم بگم و تمام

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
با شوهرم قهرم...تو ذهنم دارم نقشه میکشم فردا قهر کنم جایی نرم خودش بره شب یلدا.....خیلی از چشمم افتا ...

مشکل من اینه خونه مامانم دعوتیم اگه خونه مامان اون دعوت بودیم باز میتونستم نقسه ی شوم بکشم😂

منم دعوام شده با بغض دارم میخوابم، اومدم اتاق پسرم بخوابم ، شوهرم روی تخت خودمون

منم جامو دور کردم ازش انرژیش منفی بود