2777
2789
عنوان

چرا بیدارین

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 96 پست
😂😂😂چه جالت نشنیده بودم ولی قبول کنید مقصر هم هستیم همون لحظه مشکلمون رو نمیگیم من از وقتی همون لح ...

همیشه با هرکسی باید مشکلتو همونجا بگی و برطرف کنی. مثلا من مامانم با کسی به مشکل میخورد میذاشت میموند بعدا گله میکرد.😑 چقدم بعدش درگیری پیش می‌امد. خب مادر من همونجا دهنشو جر بده خیاله خودتم راحت کن.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی سخته 😔ب زبون خیلی راحته هنوز اشکی ن ریختم ولی قلبم آتیش گرفته 😔😔 شوک بهم وارد شده بغض گلومو ...

وخودش دوروز دیگع میاد سراغت ولی دیگع تحویلش نگیر، کسیکه به این راحتی حرف از رفتن میزنه ،ادم موندن وتکیه کردن نیست

وخودش دوروز دیگع میاد سراغت ولی دیگع تحویلش نگیر، کسیکه به این راحتی حرف از رفتن میزنه ،ادم موندن وت ...

دقیقا 😔

قلبم خیلی شکست 💔با رفتارش منی ک توی هر مسئله باهاش مشورت می کردم و تا الان دروغی نگفتم بهش چون خودم اهل دروغ نیستم اگر گفته باشم هم دلم طاقت نیاورده رفتم چند دقیقه بعدش راستش رو گفتم باید اینجوری رفتار می کرد ؟؟ 

تک تک حرفاش یادمه با خاک یکسانم کرد 😔💔