2777
2789
عنوان

چرا بیدارین

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 96 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بهش گفتم بدرک اینو بی ادبی دیده اخه خیلی مودب با وقار

پیامکی یه عذر خواهی ریزی بکن حالا

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

من ذهنم درگیر بچمه ۱۵ روزه بدنیا اومده یه چند روزی متوجه شدم چشماش برق میزنه یه لایه اب روی جفت چشما ...

آره میشه. یه متخصصم ببر محض خیال راحتیت

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

جدا چرا ما زنا اینجوری هستبم؟ اونا بعد دعوا میگیرن میخوابن ،ماتا صبح تو ذهنمون هزار بار دیگه دعوا م ...

بخاطر اینکه مغز مردا تک بعدیه و خیلی راحت مسایلو از هم جدا میکنن. مثلا ناراحتی به اون قسمت از مغز که برا خوابه کاری نداره.😂

جدا چرا ما زنا اینجوری هستبم؟ اونا بعد دعوا میگیرن میخوابن ،ماتا صبح تو ذهنمون هزار بار دیگه دعوا م ...

وای 😂😂😂😂

نميدونم طلا بخرم یا نه دودلمبا بدبختی ۶ تومن پس انداز کردم، میگن طلا میاد پایین.میترسم نخرم بره بالا ...

در هر صورت در بلند مدت پولتو حفظ میکنه

بخاطر اینکه مغز مردا تک بعدیه و خیلی راحت مسایلو از هم جدا میکنن. مثلا ناراحتی به اون قسمت از مغز که ...

😂😂😂چه جالت نشنیده بودم ولی قبول کنید مقصر هم هستیم همون لحظه مشکلمون رو نمیگیم من از وقتی همون لحظه ناراحتیمو میگم خیلی ذهنم اروم شده

در هر صورت در بلند مدت پولتو حفظ میکنه

یعنی میگی بخرم؟

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن