2777
2789
عنوان

چرا بیدارین

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 96 پست
امشب جشن بودیم، یه اتفاق بد افتاد، به همسرم گفتم براش مهم نبود، گذاشت رفت. دارم گریه میکنم. کاش میشد ...

کاش به همین سادگی بود میگفتیمو و تمام

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وا این چه کاریه یه لگد محکم بزن تو شکمش یا محکم بزن تو صورتش بیدار که شد افتاد رو رعشه خودتو بزن به ...

بهش فک نکرده بودم😂😂

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

عادت دارم. استرس پیرم کرد

ما آدما فک میکنیم دائم زنده ایم و دنیا رو سخت میگیریم اما شاید فردا نباشیم باید یکم شل کنیم

کاش به همین سادگی بود میگفتیمو و تمام

بابام بیماره، وضعش وخیمه. واقعا اگه همسرم امشب به حرفم گوش میداد همه چیو میبخشیدم

چرا بااینکه میدونه حقیقت چیه بازم قلبمو میشکنه. چرا من دلم نمیاد تقاش پس بدن

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!

بخاطر شوهرم.... رفته باشگاه فوتسال الانه که برسه منم سرماخوردم نخوابیدم کلا رفتم دوش گرفتم تازه دراز کشیدم ...

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

منم 19سالمه و خب کلی درگیری ذهنی دارم شغل آینده کلاسا آرزوهام با این وضعیت دلار دارم سکته میکنم و با اینکه خیلی خیلی خستم اما نمی‌دونم چرا خوابم نمی‌بره واقعا دیگه بریدم 

با شوهرم قهرم اعصابم خورده مثل خرس خوابیدهمنم باردارم دارم از پا درد میمیرم هی پاهامو ماساژ میدم کلا ...

اوه عزیرم قربونت برم،😚