2777
2789
مگه میشه ادم تو زندگیش هیچ تنشی نداشته باشه.چرا دروغ میگی.یعنی هیچوقت شوهرت عصبی نشده ب توام چیزی نگ ...

لال بشم اگه دروغ بگم ! هیچی نه من بهش گفتم نه اون 

بحث که میکنیم مگه میشه دعوا نکنیم! ولی تو بحثامون به هیچ وجه تا حالا به هم دیگه یا خانوادهامون توهین نکردیم خداروشکررر

لال بشم اگه دروغ بگم ! هیچی نه من بهش گفتم نه اون بحث که میکنیم مگه میشه دعوا نکنیم! ولی تو بحثامون ...

🥲چجوری خودتو کنترل میکنی؟اون فحشت بده توام میدی؟

خسته تر از خسته:/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🥲چجوری خودتو کنترل میکنی؟اون فحشت بده توام میدی؟

ما سه تا قانون داریم تو بحثامون که سرمون بره قانونمون رو زیر پا نمیزاریم و این خب مستلزم اینه که جفتمون واقعا بخواییم نه اینکه یه طرفه باشه 

۱) فحش نداریم اصلاااا 

حرف میزنیم مثلا میگم بعدازظهر جا خوردم اونجوری رفتار کردی دلیلش چی بود؟! اونم توضیح میده بهم یا من بد برداشتم که سوتفاهم رفع میشه یا اون متوجه میشه عذرخواهی میکنه و من دیگه ادامه نمیدم برم تو قیافه و محل ندم و همینطور برعکسش راحت عذرخواهی میکنم از همسرم و توضیح میدم تو دلمون نمونه

۲) جای خواب عوض نمیشه اصلاااا تحت هیچ دعوایی کسی نمیره بیرون خونه کسی جای خوابش رو عوض نمیکنه

۳) به خانواده‌ی همدیگه بی احترامی نمیکنیم، اینکه میگم به معنی این نیست که من یا همسرم تو فامیل و خانواده از هییچکس بی احترامی ندیدیم نه اتفاقا دیدیم مگه میشه دیگران رو کنترل کنیم ولیییی میاییم باز باهم صحبت میکنیم راجبش اون آدم و کارش رو بد میدونیم میگیم نفهمیده و به همدیگه حق میدیم به جای انکار و اینکه بگیم نهههه خواهر من منظوری نداشت خواهر تو منظور داشت حرف زد 

یه قانون دیگه داشتیم که گذشته رو نیاریم وسط ولی این دیگه عملا نشدنی بود گاهی باید یادآوری میشد گذشته تا یه چیزایی روشن بشه و یاداوری اونو گذاشتیم کنار دیگه 

ما سه تا قانون داریم تو بحثامون که سرمون بره قانونمون رو زیر پا نمیزاریم و این خب مستلزم اینه که جفت ...

🤕آخی چ خوب.حالا تو جای من بودی چیکار میکردی.اخه بخاطر کاندوم زدن بمن فحش داد.چت میکردیم.گفت چرا سگ شدی داری پاچمو میگیری درصورتی ک من با ملایمت حرف میزدم.بعد منم فحشش دادم.خیلی فحش دادم.😑الان حس گهی دارم واقعا

🤕آخی چ خوب.حالا تو جای من بودی چیکار میکردی.اخه بخاطر کاندوم زدن بمن فحش داد.چت میکردیم.گفت چرا سگ ...

از خودت شروع کن فحش ندادن رو

با خودت تکرار کن تا وقتی حرف برای گفتن هست چرا فحش؟!

بعد هرکس واقعا شرایطش با دیگری فرق داره من بهم فحش بده بهای سنگینی باید بهم بده تا برگردم بهش اونم بخاطره دوتا بچه هام مگرنه که برنمیگردم اصلا ولی شما وقتی خودت فحش میدی که نمیتونی اعتراضی کنی بگی به من احترام بزار ولی من نه نمیزارم ، الان تو عقد و نامزدی دوران شناخت همدیگه هست خیلی خوبه خط قرمز بزارید و بهش پایبند باشین ببین اون میتونه واقعا خودت هم تلاشت رو بکن مطمئنم میتونی چون حیفه یه زندگی رو هنوز شروع نکرده کلی احترام از بین بره و در نظر بگیر همههه میگن بعداز مدتی شور و اشتیاق عاشقانه از بین میره جاش رو میده به احترام بعد شما از اول احترامی بینتون نباشه اونوقت چی میشه؟؟ پس می‌ارزه تلاش کردن

از خودت شروع کن فحش ندادن روبا خودت تکرار کن تا وقتی حرف برای گفتن هست چرا فحش؟!بعد هرکس واقعا شرایط ...

😔اره راست میگی.مرسی عزیزم😘حالا بهای سنگسنی ک باید بده چیه؟منظورم اینه چی بهش گفتی ک یکم بترسه و خودشو کنترل کنه

😔اره راست میگی.مرسی عزیزم😘حالا بهای سنگسنی ک باید بده چیه؟منظورم اینه چی بهش گفتی ک یکم بترسه و خو ...

بهای سنگین برای هرکس متفاوته قطعا یکی نیست، باید ببینی بهای سنگین واسه همسرت چیه مثلا خونه و ماشین به نامت کنه یا ماهانه ی بیشتری بده یا از رفیق بازی دست بکشه‌و ……..

همسرم میدونه وابسته اش نیستم، میترسه از دستم بده میدونه من پولی نیستم که بخاطرش همه چیو به جون بخرم،  بهای سنگین برای شوهر من اینه که بهش توجه و محبت نکنم خیلی میترسه ازش دریغ کنم محبت و احترامم رو خیلی تو دوروبریا میبینه زن و شوهرها احترام همو ندارن یا زن خیلی بدجنس شوهرش رو اذیت میکنه یا مرده زندگی رو جهنم کرده بخاطره همین میترسه آرامش و احترامش رو تا مدتهاااا پیش من از دست بده این باخت بزرگیه براش

بهای سنگین برای هرکس متفاوته قطعا یکی نیست، باید ببینی بهای سنگین واسه همسرت چیه مثلا خونه و ماشین ب ...

یعنی چی ک میدونه تو وابستش نیستی؟از چ لحاظ وابستش نیستی

یعنی چی ک میدونه تو وابستش نیستی؟از چ لحاظ وابستش نیستی

از لحاظ مالی و تو تصمیم گیری مستقل بودن 

میدونه من خودم تصمیم میگیرم و تصمیمی بگیرم نه تنها خودش بلکه پدرومادر خودم هم نمیتونن تغییرش بدن و محکمم.   

اون همیشه تا بقالی سر کوچه بخواد بره دوست داره برم باهاش ولی منو امتحان کرده دیده من خودم تنهایی خرید کردم واسه سر تا پام و بدون اینکه نظرش رو بخوام آرایشگاه رفتم رنگ موهام رو تغییر دادم شاید برای شما مسخره بیاد حق میدم ولی شوهرم خیلیییی دوست داره و براش مهمه که تو اینجور چیزای من نظر بده و من ازش بپرسم به حرفش گوش بدم ولی می دونه که برعکسش هم امکان داره که نخوام نظرش رو بدونم و کار خودمو کنم 

از لحاظ مالی و تو تصمیم گیری مستقل بودن میدونه من خودم تصمیم میگیرم و تصمیمی بگیرم نه تنها خودش بلکه ...

یعنی شاغلین؟اره خب این موردم خیلی مهم و کمک کنندست.منم انلاین شاپ دارم اما اونقدی ک کافی باشه برای چرخوندن زندگیم نیست.

یعنی شاغلین؟اره خب این موردم خیلی مهم و کمک کنندست.منم انلاین شاپ دارم اما اونقدی ک کافی باشه برای چ ...

نه شاغل نیستم ، تا کارشناسی ارشد خوندم ولی نخاستم برم سر کار بخاطره دوری از بچه‌ام و رسیدگی به زندگیم 

پدرومادرم خیلی هوامو دارن از هر لحاظ 

ثروتمند نیستن ولی در حد توانشون ازم حمایت میکنن 

نه شاغل نیستم ، تا کارشناسی ارشد خوندم ولی نخاستم برم سر کار بخاطره دوری از بچه‌ام و رسیدگی به زندگی ...

اها منم خانوادم خیلی حامین.حتی اگه نداشته باشن.ولی خب من‌شاید بلد نیستم باید چجوری برخورد کنم.پشیمونم ک منم مثل خودش فحش دادم.نباید میدادم ک مثل چی پشیمون شه و بیاد منت کشی.خراب کردم😑🤕

اها منم خانوادم خیلی حامین.حتی اگه نداشته باشن.ولی خب من‌شاید بلد نیستم باید چجوری برخورد کنم.پشیمون ...

خب خیلی خوبه خداروشکر که حامی داری 

عیب نداره جلوی ضرر رو از هر کجا بگیری منفعت داره 👌🏻 

غصه نخور ، اگه دیدی پیام داد عادی جواب بده باهم حرف بزنین اگرم حضوری دیدیش باهاش صحبت کن که سر چیزای کوچیک اینقدر ناراحتی پیش نیاد 

موفق باشی✌🏻