ما سه تا قانون داریم تو بحثامون که سرمون بره قانونمون رو زیر پا نمیزاریم و این خب مستلزم اینه که جفتمون واقعا بخواییم نه اینکه یه طرفه باشه
۱) فحش نداریم اصلاااا
حرف میزنیم مثلا میگم بعدازظهر جا خوردم اونجوری رفتار کردی دلیلش چی بود؟! اونم توضیح میده بهم یا من بد برداشتم که سوتفاهم رفع میشه یا اون متوجه میشه عذرخواهی میکنه و من دیگه ادامه نمیدم برم تو قیافه و محل ندم و همینطور برعکسش راحت عذرخواهی میکنم از همسرم و توضیح میدم تو دلمون نمونه
۲) جای خواب عوض نمیشه اصلاااا تحت هیچ دعوایی کسی نمیره بیرون خونه کسی جای خوابش رو عوض نمیکنه
۳) به خانوادهی همدیگه بی احترامی نمیکنیم، اینکه میگم به معنی این نیست که من یا همسرم تو فامیل و خانواده از هییچکس بی احترامی ندیدیم نه اتفاقا دیدیم مگه میشه دیگران رو کنترل کنیم ولیییی میاییم باز باهم صحبت میکنیم راجبش اون آدم و کارش رو بد میدونیم میگیم نفهمیده و به همدیگه حق میدیم به جای انکار و اینکه بگیم نهههه خواهر من منظوری نداشت خواهر تو منظور داشت حرف زد
یه قانون دیگه داشتیم که گذشته رو نیاریم وسط ولی این دیگه عملا نشدنی بود گاهی باید یادآوری میشد گذشته تا یه چیزایی روشن بشه و یاداوری اونو گذاشتیم کنار دیگه