2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از بدی هاش اینه که هنوز نیومده خواستگاریم و اصلا نمیدونم کیه و کجاست....(مجردم...😅😅)

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

همه تو زندگی هاشون بالا پایین و خوبی و بدی دارن خودتو با بقیه مقایسه نکن / بشین خوبی و بدی هاش رو بش ...

هوف.خیلی حس بدی دارم نمیتونم ببخشمش بخاطر این حرف.خودمم کلی بهش فحش دادم بعدش.حالم داره از این رابطه و بی احترامیا بهم میخوره

خسته تر از خسته:/
ای بابا خب دعوا کردید دیروز گفتی حسابی فحشش دادی دیگه

خب خیلی بد.منم نباید فحشش میدادم ولی اون استارت زد.الانم بدم میاد ازش.ولی نمیتونمم ولش کنم.بد دلمو زده

خب خیلی بد.منم نباید فحشش میدادم ولی اون استارت زد.الانم بدم میاد ازش.ولی نمیتونمم ولش کنم.بد دلمو ز ...

با یه بار دعوا دلتو زد ؟؟ تو نامزدی در مورد رابطه صحبت کردن اشتباهه

ولخرج زیاااد البته برای خود من و بچه اش هم همینجوریه من نمیپسندم اینقدر زیادولی از گل بهم نازک تر بگ ...

مگه میشه ادم تو زندگیش هیچ تنشی نداشته باشه.چرا دروغ میگی.یعنی هیچوقت شوهرت عصبی نشده ب توام چیزی نگفته؟!

با یه بار دعوا دلتو زد ؟؟ تو نامزدی در مورد رابطه صحبت کردن اشتباهه

خب نباید تو این شرایط بمن اینجوری بی احترامی میکرد🥲حس بدی دارم.حس میکنم خیلی مسخره شد رابطمون