2777
2789
عنوان

آداب معاشرت دخترونه

2206 بازدید | 33 پست

خب همه که ازدواج نکردن یعنی منظورم سیاست در مقابل خانواده شوهر و دلبری واسه شوهر نیست😐.میشه بگین چه رفتارایی از یه دختر برازنده است بنظرتون و چه رفتارهایی نه.از استفاده از لفظ دختر و زن با معنی جداگانه خوشم نمیاد ولی منظورم اینه که واسه یه دختر مجرد که عملا یه پا مرده واسه خودش چه توصیه هایی دارید😅پیشاپیش تشکر میکنم 😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتارمردونه ... لات بازی ... مسخره بازی. ... خنده های بلند ... ارایش غلیظ وزشت ... 

لباسای چرکولی ... نداشته باشع/:

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 
خدایا چقد سخت میگیرین😰 من موقع هایی ک باید عاقلانه رفتار کنم حرف نمیزنم😁😂😂😂 در بقیه ی حالات خ ...

نه بخدا سخت نمیگیرم😀واقعا یه سری رفتارام زمختن و خب فقط من نیستم دخترای زیادی هستن که ظرافت دخترونه ندارن. تو زندگی روزمره داریم میبینم یه سری رفتارا چقدر نظر مارو نسبت به آدما تغییر میده و بالعکس

من رفتار بد داشتم الان عصبیم ... سعی کن باسیاست باشی... وباادب ... 

ضربان قلب مرد با تن صدای خانوما اوکی میشه ..‌ جیغ جیغ وبلند حررف زدن مرد و عصبی ودلزده میکنه ...

اروم و خانومانه بحرف ... حتی وقتی عصبی ... 

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

منظورت رو نمیفهمم.

اونی که ناز میکنه مطمئن باش از همون بچگی همین‌مدلی بوده. اونی که الان میخواد عشوه و اینا یاد بگیره یجورایی عشوه خرکی میشه😂

منظورم اینه که خودت باش

رفتارمردونه ... لات بازی ... مسخره بازی. ... خنده های بلند ... ارایش غلیظ وزشت ...  لباسای چرک ...

عه عاقاااااااا😟😟😟😟😟🙁☹😓😓😓😦😦قبول نییییس خب یه سریا تو ذاااااااتشون خنده بلند و مسخره بازیه😓😓😓

یادم رف بگم اول سلام بدم

درود بر همگی و درود بر استارتر عزیییییزمون

شامگاهتون نیک

الهی که همیییییشه تک تکتون سلااامت و از ته دللل شاااد باشید همیییشه و زندگی به کامتون شیییریین باشه همییییشه. الهی آمیین.

من احساس خوبی به خانمهایی که صداشون بلنده یا بلند میخندن ندارم😕😕😕

این مورد رو خیلی رعایت کن دوستم☺☺☺☺

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     

دخترونه رفتار کن😂

لاک خوشرنگ بزن ؛ بلند نخند ؛ کلمات نادرست به کار نبر (مثلا ایول ؛ بزن قدش ؛ دمت گرم ؛حال کردم ؛. . .) ؛ تفریح کن کوه برو از دوران مجردی نهایت استفاده رو ببر😍😍

منتظر نی نی هستیم.یه صلواتما رو مهمون میکنید؟