2777
2789
عنوان

آداب معاشرت دخترونه

2206 بازدید | 33 پست

خب همه که ازدواج نکردن یعنی منظورم سیاست در مقابل خانواده شوهر و دلبری واسه شوهر نیست😐.میشه بگین چه رفتارایی از یه دختر برازنده است بنظرتون و چه رفتارهایی نه.از استفاده از لفظ دختر و زن با معنی جداگانه خوشم نمیاد ولی منظورم اینه که واسه یه دختر مجرد که عملا یه پا مرده واسه خودش چه توصیه هایی دارید😅پیشاپیش تشکر میکنم 😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتارمردونه ... لات بازی ... مسخره بازی. ... خنده های بلند ... ارایش غلیظ وزشت ... 

لباسای چرکولی ... نداشته باشع/:

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 
خدایا چقد سخت میگیرین😰 من موقع هایی ک باید عاقلانه رفتار کنم حرف نمیزنم😁😂😂😂 در بقیه ی حالات خ ...

نه بخدا سخت نمیگیرم😀واقعا یه سری رفتارام زمختن و خب فقط من نیستم دخترای زیادی هستن که ظرافت دخترونه ندارن. تو زندگی روزمره داریم میبینم یه سری رفتارا چقدر نظر مارو نسبت به آدما تغییر میده و بالعکس

من رفتار بد داشتم الان عصبیم ... سعی کن باسیاست باشی... وباادب ... 

ضربان قلب مرد با تن صدای خانوما اوکی میشه ..‌ جیغ جیغ وبلند حررف زدن مرد و عصبی ودلزده میکنه ...

اروم و خانومانه بحرف ... حتی وقتی عصبی ... 

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

منظورت رو نمیفهمم.

اونی که ناز میکنه مطمئن باش از همون بچگی همین‌مدلی بوده. اونی که الان میخواد عشوه و اینا یاد بگیره یجورایی عشوه خرکی میشه😂

منظورم اینه که خودت باش

رفتارمردونه ... لات بازی ... مسخره بازی. ... خنده های بلند ... ارایش غلیظ وزشت ...  لباسای چرک ...

عه عاقاااااااا😟😟😟😟😟🙁☹😓😓😓😦😦قبول نییییس خب یه سریا تو ذاااااااتشون خنده بلند و مسخره بازیه😓😓😓

یادم رف بگم اول سلام بدم

درود بر همگی و درود بر استارتر عزیییییزمون

شامگاهتون نیک

الهی که همیییییشه تک تکتون سلااامت و از ته دللل شاااد باشید همیییشه و زندگی به کامتون شیییریین باشه همییییشه. الهی آمیین.

من احساس خوبی به خانمهایی که صداشون بلنده یا بلند میخندن ندارم😕😕😕

این مورد رو خیلی رعایت کن دوستم☺☺☺☺

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     

دخترونه رفتار کن😂

لاک خوشرنگ بزن ؛ بلند نخند ؛ کلمات نادرست به کار نبر (مثلا ایول ؛ بزن قدش ؛ دمت گرم ؛حال کردم ؛. . .) ؛ تفریح کن کوه برو از دوران مجردی نهایت استفاده رو ببر😍😍

منتظر نی نی هستیم.یه صلواتما رو مهمون میکنید؟