2777
2789
عنوان

با بابای کثافتم چکار کنممممممم

165 بازدید | 5 پست

مرتیکه بی خاصیت هر ۱۰۰ سال یبار پول نمیده زندگیمون سی ساله یه شکله وسایل خونمون مال ۳۰ سال پیشه ، مستجریم ، پونزده ساله به مامانم یه قرون هم نداده مامانم خودش میره سرکار 

الان اخلاقشم افتضاح شده

دارم با داداشم حرف میزنم میپره به داداشم میگه ولش کن.

جدیدا پررو شده هی بهم بی احترامی میکنه. 

خاک تو سر ما این همه سال تحملش کردیم از گل نازک تر بهش نگفتم. فکر میکردم پدر خوبیه ولی عوضی اشعاله متنفرم ازش مرتیکه بی خاصیت الدنگ 

عکس زن هم تو گوشیش دیدم چند ماه پیش و هیچی نگفتم به مامانمم هیچی نگفتم بالای ده ساله با هم قهرن.

کثافت پست فطرت بی خاصیت 

ما داریم تو لجن زندگی میکنیم یه خونه زندگی عادی نداریم بعد این کثافت معلوم نیس چکار میکنه بی احترامی هم میکنه بهم

بیشتر خودم غذا درست میکنم مامانم دو سه بار در هفته. بقیه کارا رو بابام میکنه بیشتر وقتا. ظرف میشوره و لباسای خودش و ماهی یبار جاروی خونه. . تا الان مثل پروانه دورش بودم. غذا درست میکردم براش میزاشتم ببره سر کار فکر میکردم ادمه مردک الدنگ. جدیدا پررو شده بی احترامی میکنه. یه سال پیش سانحه براش پیش اومد از صبح تا شب دورش بودم میبردمش بیمارستان غذا درست میکردم از صبح تا شب. گوه خوردم. اصلاااا قدر نمیدونه. هی بی احترامی میکنه بهم. دیشبم دارم با داداشم شوخی میکنم میپره وسط میگه نهههه تو جدی گفتی

شکایت کن نفقتو بگیر.

فقط بعدش دنبال سرپناه بگرد

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

فکر کردم میگی بی احترامی ینی بهت فحش میده 

نمیدونم والا 

اینکه بگی کلا پدرت این وسط هیچ کارس بنظرم بی وجدانی ه .

کار نمیکنه ؟

خرج خوردو خوراک و لباس نمیکنه ؟

تازه میگی کارم میکنه تو خونه 

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران https://youtube.com/shorts/HfdKvkJoLPY?si=0WMq1HL1FXsW0Okn

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کردم میگی بی احترامی ینی بهت فحش میده نمیدونم والا اینکه بگی کلا پدرت این وسط هیچ کارس بنظرم بی ...

پررو شده جدیدا همش بی محلی و بی احترامی مکنه ضایعم میکنه 

پول لباس سالی یبارم نمیده

تمام خرجی که میکنه در حد برنج و روغن و خیار گوجه پیاز و اینجور چیزای خورد خوراک ضروری خونه اس

پررو شده جدیدا همش بی محلی و بی احترامی مکنه ضایعم میکنه پول لباس سالی یبارم نمیدهتمام خرجی که میکنه ...

چی بگم عزیزم بهش توجه نکن برو اتاق وقتی هس دورشون خلوت کنید بزارید احساس تنهایی کنه 

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران https://youtube.com/shorts/HfdKvkJoLPY?si=0WMq1HL1FXsW0Okn

چی بگم عزیزم بهش توجه نکن برو اتاق وقتی هس دورشون خلوت کنید بزارید احساس تنهایی کنه

چقدر من ساده و بدبختم که انقدررر تحویلش میگرفتم و باهاش خوب بودم دیگه محل سگ نمیزارم بهش ولی فایده نداره به نفعش هم هست محلش ندیم فقط باید بد اخلاقی کنم باهاش و به روش بیارم که به درد نمیخورا