2777
2789
عنوان

کسی می‌دونه درآمد قاضیا چقدره

135 بازدید | 17 پست

یه خواستگار داشتم اونموقع یه شغل دیگه داشت الان قاضی شده ، به یکی گفته بود بهش بگو لگد زد به بختش 🤣🤣🤣 من خیلی خواستگار قاضی داشتم ولی بخاطر حساس بودن شغلشون قبول نکردم گفتم فردا بچمو گروگان میگیرن ، حالا این نمیدونه فک می‌کنه اگه اونموقع قاضی بود جواب رد نمیدادیم 

ولی برام سوالع مگه چقدر میگیرن که همچین حرفی زده ؟؟؟ 

💜دنیای من :پدرم + مادرم + داداشام +خواهرم + همسرم+دخترم💜

هرچقدر هم بگیره احساس میکنم خیلی خودشیفته س🤣

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست برام دعا کنید از کنکور قبول شم ،بعدش بیام خبر قبولی رو بهتون بدم💕🫠 بزرگترین آرزوی قلبی من فعل حال رفتن به دانشگاه هست گرچه آرزوی من یکی دیگه بود ولی شرایطش نبود🥺.. تولدم ۱۱ فروردین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچقدر هم بگیره احساس میکنم خیلی خودشیفته س🤣

آره بخدا خیلی 🤣🤣🤣 نمیدونه با این حرفش بیشتر خوشحالم که ردش کردم ، آدم انقدر بی جنبه

آره بخدا خیلی 🤣🤣🤣 نمیدونه با این حرفش بیشتر خوشحالم که ردش کردم ، آدم انقدر بی جنبه

اخه گفتن این حرفا هم درست نیست 

حالا فکرکرده فقط این تنها قاضیه مملکت شده

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست برام دعا کنید از کنکور قبول شم ،بعدش بیام خبر قبولی رو بهتون بدم💕🫠 بزرگترین آرزوی قلبی من فعل حال رفتن به دانشگاه هست گرچه آرزوی من یکی دیگه بود ولی شرایطش نبود🥺.. تولدم ۱۱ فروردین

بالای پنجاه میلیون . واقعا لگد زدی ب بختت.

کی حوصله این قاضیارو داره ، همش سرشون شلوغه خیلیم خشک و بی اعصابن ، تازه در خطرم هستن ، فک کن یه حکم اعدام بدن خانواده طرف گروگانش بگیرن چی 

کی حوصله این قاضیارو داره ، همش سرشون شلوغه خیلیم خشک و بی اعصابن ، تازه در خطرم هستن ، فک کن یه حکم ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣خوب خودتو قانع میکنی عزیزم .

ی جنتملن برا بقیع شیر برای زنش شیر پاستوریزه . اینا همه تو فیلماست . پسر خاله من ک زنش عشق می‌کنه ، ده سال قاضیه