2777
2789
عنوان

کسی می‌دونه درآمد قاضیا چقدره

135 بازدید | 17 پست

یه خواستگار داشتم اونموقع یه شغل دیگه داشت الان قاضی شده ، به یکی گفته بود بهش بگو لگد زد به بختش 🤣🤣🤣 من خیلی خواستگار قاضی داشتم ولی بخاطر حساس بودن شغلشون قبول نکردم گفتم فردا بچمو گروگان میگیرن ، حالا این نمیدونه فک می‌کنه اگه اونموقع قاضی بود جواب رد نمیدادیم 

ولی برام سوالع مگه چقدر میگیرن که همچین حرفی زده ؟؟؟ 

💜دنیای من :پدرم + مادرم + داداشام +خواهرم + همسرم+دخترم💜

هرچقدر هم بگیره احساس میکنم خیلی خودشیفته س🤣

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست برام دعا کنید از کنکور قبول شم ،بعدش بیام خبر قبولی رو بهتون بدم💕🫠 بزرگترین آرزوی قلبی من فعل حال رفتن به دانشگاه هست گرچه آرزوی من یکی دیگه بود ولی شرایطش نبود🥺.. تولدم ۱۱ فروردین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچقدر هم بگیره احساس میکنم خیلی خودشیفته س🤣

آره بخدا خیلی 🤣🤣🤣 نمیدونه با این حرفش بیشتر خوشحالم که ردش کردم ، آدم انقدر بی جنبه

آره بخدا خیلی 🤣🤣🤣 نمیدونه با این حرفش بیشتر خوشحالم که ردش کردم ، آدم انقدر بی جنبه

اخه گفتن این حرفا هم درست نیست 

حالا فکرکرده فقط این تنها قاضیه مملکت شده

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست برام دعا کنید از کنکور قبول شم ،بعدش بیام خبر قبولی رو بهتون بدم💕🫠 بزرگترین آرزوی قلبی من فعل حال رفتن به دانشگاه هست گرچه آرزوی من یکی دیگه بود ولی شرایطش نبود🥺.. تولدم ۱۱ فروردین

بالای پنجاه میلیون . واقعا لگد زدی ب بختت.

کی حوصله این قاضیارو داره ، همش سرشون شلوغه خیلیم خشک و بی اعصابن ، تازه در خطرم هستن ، فک کن یه حکم اعدام بدن خانواده طرف گروگانش بگیرن چی 

کی حوصله این قاضیارو داره ، همش سرشون شلوغه خیلیم خشک و بی اعصابن ، تازه در خطرم هستن ، فک کن یه حکم ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣خوب خودتو قانع میکنی عزیزم .

ی جنتملن برا بقیع شیر برای زنش شیر پاستوریزه . اینا همه تو فیلماست . پسر خاله من ک زنش عشق می‌کنه ، ده سال قاضیه