2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 29 پست

قیافه از این نظر مهمه که طرف بپسنده 

مورد داشتیم تو دوستان از نظر مردم قیافش زشت بود ولی داداش دوستم عاشقش شده بود،جالبه که قبل این هرچی دختر سفید چشم رنگی ،چشم ابرو مشکی خوشگل ،نشونش داده بودن می‌گفته اینا زشتن

خواهرش می‌گفت مونده بودیم دیگه از کجا دختر خوشگل پیدا کنیم

ته تهش خودش یه نفر رو پسندیده نشونشون داده گفته اینم خوشگلی که من میخواستم

بعد قیافه ی دختره رو دوستم بهم نشون داد،هرکسی ببینه میگه زشت،حتی معمولی هم نبود

البته من قصد مسخره کردن ندارم ها 

منظورم اینه حتی اگه یه نفر از نظر نگاه اجتماع خیلی قیافش زشت باشه،ممکنه تو نگاه یه مردی زیباترین دیده بشه

مهم اینه که به دل هم بشینن

مهم نیست بقیه چی میگن

هرچندددد متاسفانه الان یک عده دارن سلیقه ی جامعه رو به یک سمت میکشونن که هرکس این فاکتورها داشته باشه خوشگله وگرنه به درد نمیخوره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قیافه از این نظر مهمه که طرف بپسنده مورد داشتیم تو دوستان از نظر مردم قیافش زشت بود ولی داداش دوستم ...

واقعا همینه😭ولی آخه هیچکس پیدا نمیشه از من خوشش بیاد. خدایا... 

عزیزم اولین چیز هست ولی مهم ترین چیز نیست.باور کن درون آدما مهم تره .برو ببین دادگاه های خانواده رو ...

میدونم.. ولی اخه اگه قیافت خوب باشه هیچکس به درونت نگاه نمیکنه... انگار جامعه فقط برای افراد خوشگله، هم سرکار مورد توجهن، هم مدرسه، هم خیابون، هم خانواده... همه جا برترن

کلا ماها ک پول نداریم قرار نیس بمیریم محکوم هستیم ب تنهایی زندگی

بخدا میگم، پول مهمه ولی همه چیز نیست، برای من که نیست، من فقط یکیو میخوام دوستم داشته باشه، ولی متاسفانه پسرا سمت دخترای متوسط یا زشت نمیرن

میدونم.. ولی اخه اگه قیافت خوب باشه هیچکس به درونت نگاه نمیکنه... انگار جامعه فقط برای افراد خوشگله، ...

کی همچین حرفی زده؟

من دیدم آدمایی رو که ظاهر عالیی دارن ولی انقدر شخصیت مزخرفی دارن کسی حاضر نیست باهاشون یه ساعتم تنها باشه .

شاید جمله کلیشه ای و زردی باشه ولی حقیقتا واقعیه که تا زمانی که خودتو دوست نداشته باشی هیچکس دوست نداره عزيزم.

پادکست های افزایش عزت نفس و اعتماد به نفس رو گوش کن خیلی خیلی تاثیر داره.

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

کی همچین حرفی زده؟من دیدم آدمایی رو که ظاهر عالیی دارن ولی انقدر شخصیت مزخرفی دارن کسی حاضر نیست باه ...

نمیدونم... آره حقیقتا اصلا از خودم خوشم نمیاد 😂 پس بگو... 

بخدا میگم، پول مهمه ولی همه چیز نیست، برای من که نیست، من فقط یکیو میخوام دوستم داشته باشه، ولی متاس ...

فک میکنی اونی ک ی نفر دوست داشته باشه ممکنه تو نگاه همه بی ریخت و زشت باشه ولی توی چشای او قشنگه

فک میکنی اونی ک ی نفر دوست داشته باشه ممکنه تو نگاه همه بی ریخت و زشت باشه ولی توی چشای او قشنگه

والا همچین چیزی رو ندیدم و تجربه نکردم... سرنوشت منم اینه حتما... عالی

واقعا همینه😭ولی آخه هیچکس پیدا نمیشه از من خوشش بیاد. خدایا...

چندساله عزیزم؟

پیدا میشه ان شاءالله 

صبوری کن وسعی کن دست به کار اشتباهی نزنی و وارد روابط سمی نشی

من خودمو‌مثال بزنم،زمانی که شوهرم اومد خواستگاریم،من یه دختر سبزه ای که کلی هم جای جوش رو‌صورتشه،با اضافه وزن،وهیکل نه چندان متناسب بودم!خیلیا اومدن ونپسندیدن قبل اون

ولی شوهرم که اومده بود همون لحظه ی اول گفته بود خودشه همونی که من میخواستم!

جالبه که شوهر خود منم کلی دختر خوشگل نشونش داده بودن گفته بوده این چیه اینقدر زشت!حتی عکساشونو خواهر شوهرم نشونم داد،یکیشونم از نزدیک دیدم ،واقعا چهره های خوشگلی داشتن 

حالا خود شوهرم ورزشکار،پوست صاف وسفید وحسابی خوشتیپ بود اون موقع که اومد خواستگاری 

ولی من نه پولدار بودم نه چیز خاصی. که به خاطر اون بخواد ازدواج کنه باهام

ولی شخصیتم رو حسابی ساخته بودم،طرز صحبت ورفتارم حسابی مجذوبش کرده بود  

نمیدونم... آره حقیقتا اصلا از خودم خوشم نمیاد 😂 پس بگو...

منم همین بودم .

انگلیسیا یه اصطلاحی دارن که میگن 

Fake it till you make it 

یعنی تظاهر کن تا اتفاق بیوفته .

تظاهر کن با اعتماد به نفسی ، خودتو دوست داری ، خوشگل ترین دختر هستی که میشناسی 

پادکست گوش کن 

ورزش کن

کتاب بخون

تاثیرشو می بینی.

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

خب اخه اگه زیبایی نباشه رابطه اصلا شروع نمیشه که بخواد ادامه پیدا کنههه

بله بازم گفتتون صحیح ولی فک کن بخاطر زیبایی رابطه شروع شد ولی بعد یه مدت بخاطر فاکتورهای دیگه مثل اخلاق رابطه تموم‌میشه خب به نظرت بهتر نبود شروع نشه از همون اول