2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خواب چیه.داشتم گریه میکردم.شوهرم اومدپیشم.توروخدابعدنمازاتون دعاکنین یه جوری صاحب خونه شم.شایدیکی ازشمادلتون پاک باشه وخیلی برای خداعزیزباشین وخدادعاتون رودرحق من مستجاب کنه.دعاکنین برام حالم خیلی بده.زندگیم خیلی خراب شده بااین دخالت های مادرشوهروپدرشوهرم.یادعاکنین امشب شب آخرزندگیم بشه.شماهاروبه خداقسم دادم برام دعا کنین.خداخیرتون بده

نه خواب چیه.داشتم گریه میکردم.شوهرم اومدپیشم.توروخدابعدنمازاتون دعاکنین یه جوری صاحب خونه شم.شایدیکی ...

منم بعد زایمانم  از خونه مادرشوهرم بلند شدم.انقدر فشارهای روحی روانی روم زیاد بود ک رفتم تو خیابون فریاد میزدم و میدویدم ک خدایا کمکم کن.خدایا راهی نشونم بده کجا برم خسته شدم.ب خدا دعا کردم خونه ۵۰ متری .بعد شوهرم ۱ خونه نقلی کوچک ۵۰ متری پیدا کرد و خریدیم از اونجا بلند شدم.الان آرامش دارم.خدا بهت آرامش بده ان شاالله.درکت میکنم عزیزم.زندگی با مادرشوهر تو ۱ ساختمون یعنی مرگ تدریجی

دخترم دنیامه  

بچم تو ۳۷ هفته تحت فشارهای عصبی ک خودشون ایجاد کرده بودن زودرس ب دنیا اومد.انقدر فشارمو بردن بالا از بس حرص دادن.تو ۳۷ هفته بچم ۳۵۰۰ وزن داشت.اونوقت باهام دعوا کردن ک بچت چرا لاغره.من نمیدونم مگه قرار بود چقدر باشه؟

دخترم دنیامه