عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونی چ حجم سمی وارد بدنت میکنی 1،2سال دیگ نفست گرفت ریت مشکل خورد اون موقع متوجه میشی نمونه ش دار ...
جدی
حالا هم نمیدونم چرا قفسه سینه سمت راست تیر میکشه گاهی از اینه؟
عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹
خب اجی جانم پس فردا ازدواج کنی عادت کرده باشی چطوزی میخوای ترکش کنی؟؟؟ حالا قایمکی میکشی؟
نه عزیزم چرا قایمکی اونقدرام بد نیست تو دید
مرسی عزیزم سعی میکنم کم کنم تا ترک
تفریحمه دلخوشیمه