2777
2789
عنوان

وام فرزند کی واریز میشه ترخدا بگین

6066 بازدید | 15 پست

سلام وام فرزند کی واریز میشه ؟ صفر تا صدش چقدر طول می‌کشه از روزی که اقدام کنی تا واریز ؟؟؟ می‌خوام بگیرم ولی مثل چی میترسمممم تاپیکا رو میخونم بعضیا میان میگن بیست سال منتظر بودم ده سال تو صف بودم تا گرفتم ، ترخدا چیزی بگین خیلی ترس افتاده تو دلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تحقیق کن از بانکی بگیری ک زودتر واریز میکنه 

ما یادم نمیاد از کدوم بانک گرفتیم ولی سریع انجام دادن کارامونو

اگرم اذیتتون کردن زنگ بزنید بانک رو گزارش بدید بدون ک جدی گوششونو میپیچن 

ما یکبار اینکارو کردیم برای یک وام دیگه رعیس بانک سریع بهمون زنگ زد گفت چرا اینکارو کردید بیایید وامتون حاضره  

بستگی داره چند نفر جلوت باشن برای ما یک ماه هم نشد برای خواهرم که همزمان ثبت نام کردیم  هنوز ندادن الان پنج ماهه 

البته تقصیر خودشه باید بره بانکش رو عوض کنه  نمیره 

همتای مامانم بودم❤

تحقیق کن از بانکی بگیری ک زودتر واریز میکنه ما یادم نمیاد از کدوم بانک گرفتیم ولی سریع انجام دادن کا ...

والا میگن تا دو هفته سه هفته بیشتر نباید طول بکشه قانونا ، پس اینا چشونه میان تو تاپیکا میگن من هشت ماهه ثبت نام کردم تا از برج ۲ پارسال ثبت نام کردم هنوز حتی بهم نگفتن ضامن بیار 

والا میگن تا دو هفته سه هفته بیشتر نباید طول بکشه قانونا ، پس اینا چشونه میان تو تاپیکا میگن من هشت ...

اره یه سری بانکا اینجورن 

هواست باشه دیگ بانک خوبی بری از بقیه بپرس کجا گرفتن ک زود داده همونجا برو

دوماه تو صف یک ماه در انتظار واریز همه میگن دوماه طول میده ک واریز کنن و اینکه ما تجارت بودیم

پس اینطور وام رسالت به صرفه تره ، درسته قسطاش درشت ترن ولی واریزش خوبه تا ۱۰ روز