2777
2789
عنوان

زندگی در ترکیه🙀🙀🙀

| مشاهده متن کامل بحث + 1228 بازدید | 51 پست

همه جا خوب و بد داره 

برادر منم ترکیس، میگه اینجام نرخ بالاس و حتی بیشتر از ایران تفکرات مذهب سنتی دارن. 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
بازم پیامک کشف حجاب میاد اعیانش هم کلا کیفیت زندگی ایران شاید کمی بهتر از افغانستان باشه

نه عزیزم ایران خیلی بهتر از افغانستان از پاکستان از عراق حتی هندوستان من الان دارم درمورد هند تخقیق میکنم خیلی بی فرهنگن ک

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه جا خوب و بد داره برادر منم ترکیس، میگه اینجام نرخ بالاس و حتی بیشتر از ایران تفکرات مذهب سنتی دا ...

حرفت درسته ولی برای مهاجرت کشور خوبی نیست من دارم اینو میگم

خیلی از جاهای کشور خودمون ناشناخته هستند

شما یه سر بیاید چهارمحال اصلا انگار رفتید شمال از بس خوش آب و هوا و سرسبزه و کوه و تپه های قشنگ داره

کوه های زاگرسش که بکر و چشم نوازه

کلی جاهای قشنگ داره برای تفریح 

بله کشور سوییس معلومه که خوبه چجوری بریم؟😂

یا یاید بورسیه بگیری یا زبان بلد باشی دیگع کع مهاجرت کنی

ترکیه دوبی شما هر جایی برید درسته از ایران بهتره ولی بستگی داره کجاش باشید محله اعیان استانبول کیفیت ...

من تعصب الکی ندارم دبی از همهههه نظر از ایران بهتره

خیلی از جاهای کشور خودمون ناشناخته هستندشما یه سر بیاید چهارمحال اصلا انگار رفتید شمال از بس خوش آب ...

مشکل مردم کشور ما اینه مطالعه ندارن خیلی بیسوادن متاسفانه

دقیقا قدرت رسانه ترکیه خیلیییییی بالاست

بله 

الان دارند مثل انسانهای دویست سال پیش کشورگشایی میکنند و ظلم و جنگ راه میندازند ولی چون قدرت رسانه دست خودشون و هم پیاله هاشون هست اونها رو مدرن و امروزی جاساز میکنند 

ممنون از اینکه نظرات و تحقیقاتت رو باهامون به اشتراک میذاریبله عمه منم یه سفر کوتاه داشت به اونجا و ...

فداتشم

الان دارم درمورد عند تحقیق میکنم خیلی داغونهه

بابا خودمون کللللیییی جای خوب داریم برا مسافرت هرسال همینجاروبریم باز نموم نمیشه جنوب جزیره ها شمال ...

درسته خب من خودم شیراز زندگی میکنم ولی به نظرم استانبول قشنگتره

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین💜                       

درسته خب من خودم شیراز زندگی میکنم ولی به نظرم استانبول قشنگتره

استامبول قشنگه شکی درش نیست من دارم میگم ترکیه برای مهاجرت خب نیس

مشکل مردم کشور ما اینه مطالعه ندارن خیلی بیسوادن متاسفانه

دقیقا

متاسفانه مردم بی میل و بی رغبت شدن برای دیدن واقعیتها

حالا کافیه برن کشورهای دیگه پناهنده بشن بعد همه چیز رو به جون میخرن ولی اینجا قدر نمیدونن

همین سلبریتی ها با پولهای هنگفت و دلاری نمیتونند خارج زندگی کنند ولی تا وقتی توی ایران هستند جفتک میندازن و به همه چی معترض