2777
2789
عنوان

زندگی در ترکیه🙀🙀🙀

| مشاهده متن کامل بحث + 1227 بازدید | 51 پست
واقعا مثل تو فیلم هاشون. همش اهل خیانتن؟؟ بعد واقعا همه تو کار قاچاق اسلحه این چیزان؟؟

امنیت اصلا نداره نههههه اصلا زن پسرعموم میگفت مسلمانای اینجا واقعا خیلی باحجاب خیلی سرسنگینن

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

ممنون از اینکه نظرات و تحقیقاتت رو باهامون به اشتراک میذاری

بله عمه منم یه سفر کوتاه داشت به اونجا و همه چیز رو از نزدیک دید  واقعا افتضاحه 

یه دکتره معمولی بخوای بری به نرخ پول کشوره ما حدود ده میلیون یا بیشتر در میاد

وضعیت مردمش هم یا گرفتار اعتیاد هستن یا انحصاری دست پولدارای فاسد 

وضعیت خونه ها هم اصلا جالب نبود از زلزله پارسال هم که دیدید چقدر سطح مسکن بدرد نخوری دارند همه چیز در یه لحظه فرو ریخت کمترین استاندارها رو داره 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم خیلی شنیدم ک جای خوبی نیست برای زندگی اغلب ماها بخاطر جو سریال هاش فکر می‌کنیم وای اینا همه چیزش ...

نه من که بخدا میدونستم میگم خیلی درمورد اینچیزا تحقیق میکنم ولی حرفت درسته بخاطر سریالا مردم اینجوری فک میکنن

ندا یاسی می‌گفت فرهنگشون بدتر از ایرانه

خیلی اهل غیبت و تعصب بیخود.  خاله زنکی

به نظرم خوبه ادم پول داشته باشه هر سال یه هفته بره اونجا مسافرت

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین💜                       

ندا یاسی می‌گفت فرهنگشون بدتر از ایرانهخیلی اهل غیبت و تعصب بیخود. خاله زنکیبه نظرم خوبه ادم پول دا ...

بابا خودمون کللللیییی جای خوب داریم برا مسافرت هرسال همینجاروبریم باز نموم نمیشه جنوب جزیره ها شمال اصفهان شیراز مشهد کردستان ....

ندا یاسی می‌گفت فرهنگشون بدتر از ایرانهخیلی اهل غیبت و تعصب بیخود. خاله زنکیبه نظرم خوبه ادم پول دا ...

ولا این پسرعموم خیلیم مقیده میگفت اینجا مردم بشدتتت فضول بشدتت خاله زنک داغون

بابا خودمون کللللیییی جای خوب داریم برا مسافرت هرسال همینجاروبریم باز نموم نمیشه جنوب جزیره ها شمال ...

ما ایرانیا همیشه دوست داریم مردم خودمونو بی ارزش کنیم کجای دنیا مردم مارو داره حداقل یکم ناموس میفهمیم