2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستم هشت سال باردارنشد کلا ناامیدشد دیگه هیچ دارو قرصی هم مصرف نکرد فقط عید رفت امام رضا دوماه بعدش ...

اخی چقد قشنگ و پر امید بود متنت گلم

خدایا رضایت تو حاجت روایی منه
اخی چقد قشنگ و پر امید بود متنت گلم

ایشالا امام رضا دامن تورو هم سبز کنه اون دوستم واقعا ازته دل متوسل شد دیگه داشت زندگیش ازهم میپاشید کلی عمل ودرمان ودکترهم انجام داد نشدکه نشد 

یاعلی

منم ٥بار اي وي اف كردم همش منفي،كلي عمل و دكتر و دارو ......نشد كه نشد

ديگه بي خيال شدم خدا معجزه كرد و طبيعي باردار شدم تا خدا نخواد هر كاري هم كني نميشه

فقط توكل بخدا

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕
میشه گلم توضیح بدی تا امید و انگیزه ای باشی باشه بقیه 

چله سوره واقعه وزیارت عاشورا

یه  سه روزی هست ک میگن روزه بگیری ثواب داره نمیدونم اعتکاف بود یا بجز اونم هست 

روزه گرفتم ب نیتی ک باردارباشم 

و نماز نمیخوندم ب خدا قول دادم ک باردا بشم و نماز بخونم

اخه زندگیم داشت بخاطر بچه از هم میپاشید دیکه

یه کاری نکنید که وقتی ادم بهتون فکر میکنه؛ دلش بگیره
منم ٥بار اي وي اف كردم همش منفي،كلي عمل و دكتر و دارو ......نشد كه نشد ديگه بي خيال شدم خدا معجزه ك ...

خداروشکر گلم انشاالله تمام زندگیت پر از معجزه های قشنگ باشه

ایشالا امام رضا دامن تورو هم سبز کنه اون دوستم واقعا ازته دل متوسل شد دیگه داشت زندگیش ازهم میپاشید ...

ممنونم از دعای زیبات عزیزم ❤❤❤❤

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1474505/امروز-فهميدم-باردارم-بياين-بگم-دعا-چي-بخونين

ممنونم گلم خیلی حس خوبی گرفتم از نوشته هات انشالا به سلامتی و مبارکی مامان گل