2777
2789

دوماهه بخاطر اعتیاد شوهرم به شیشه مجبورشدم طلاق بگیرم  ی بچه یکساله هم دارم خانوادم چپ میرن راست مییان میگن ازموقعی که آمدی ریدی توزندگیمون فرشارو کثیف کردی وسیله هامونو خراب گردی به شوخی وخنده هرچی دوست دارن میگن نگیدمستقل شو شرایطشو داشتم میشدم حتما نبوده دیگه به وقتش مستقل میشم ولی الان نمیتونم چطوری حرفاشونوتحمل کنم دارم ازبغض میمیرم  خونه خودم راحت وآزاد بودم کاش اگه سرمم میبرید جدانمیشدم  اون اذیتشان بهتر ازحرفای بابام اینابود دلم برای خونه ام برای شوهرم تنگ شده نمیشه هم بهش برگردم 

شما باید اول اینو بپذیری که هر تغییری ، لازمه ش به جون خریدن یه سری مسائله ، اون موقع هم که طلاق گرفتی حتما به جایی رسیده بودی که نمیتونستی بمونی 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان حساسی کوچکترین حرف رو چند برابر بدتر به خودت جذب میکتی...اگر اون معتاد عملی خوب بود مونده بودی.......سعی کن هوای بچه رو بیشتر داشته باشی تا باعث اذیت خانواده ت نشه چون سنی گذشته ازشون...خودت هم با تجویز پزشک مدتی ارامبخش بخور

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

الهی بمیرم خدایا چقد ماها و امثال ماها بدبختیم 💔

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

خیلی سخته منم چند روز رفتم قهر خوپه پدرم انقدر پشیمون شدم ادم با بچه سختشه بازم میگم کسی که کارد به استخونش نخورد الکی از خونه اش نمیره عزیزم حتما خیلی از تحملت بیشتر بوده ناراحتی خونه شوهرت کع طلاق گرفتی انشالله خدا کمکت کنه عزیزم

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40