2777
2789
عنوان

چه گوهی خوردم طلاق گرفتم چه غلطی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 48 پست

از چند نفر دیگه هم شنیدم که به خاطر اعتیاد جدا شدن و پشیمونن

حتی احتمال میدم نی نی سایتی ها تشویقت کردن که جداشو و راحت شو

مادر منم ۲۰ ساله اعتیاد رو تحمل کرده به خاطر ما و نرفته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما باید اول اینو بپذیری که هر تغییری ، لازمه ش به جون خریدن یه سری مسائله ، اون موقع هم که طلاق گرف ...

اون که آره توهم میزد ولی آدم ناخوداگاه ازحرفاشون بغض میکنه خیلی روزای سختی از ی طرف دلتنگی برای زندگیت از ی طرف حرفای خانواده 

اون که آره توهم میزد ولی آدم ناخوداگاه ازحرفاشون بغض میکنه خیلی روزای سختی از ی طرف دلتنگی برای زندگ ...

اینکه الان بده شرایط دلیل نمیشه قبلا بهتر بوده باشه ، جدایی سختی های زیادی داره ، اگه میخوای موفق بشی باید سخای هارو تحمل کنی و بتونی خودتو به چالش بکشی و ببینی در مواقع سختی ، چند مرده حلاجی 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

باهاشون صحبت کن و بهشون بگو که ناراحت میشیبچه ت رو هم کنترل کن

یکسالش چطوری کنترلش کنم ی مدت مریض شداستفراغ میکرد یکی دو بار رو فرش آورد بالا خوب چیکارکنم مریض شده دیگه 

پس اگه ن میشه برگردی و نه میشه مستقل شی تحمل کن تا این روزا بگذره بفکر باش تا هرچه زودتر بتونی جدا ب ...

بعد عید جدامیشم تااخراردیبهشت دعا کنید زود بگذره ولی راه دور نمیزارن برم میخوام برم طبقه پایین پدرم اونجاهم همش توکارام دخالت میکنن دعا کنید یکی پیدابشه شرایطش خوب باشه منوبابچه ام قبول کنه کلا ازپیششون برم ازدخالت وحرفاشون راحت بشم 

خب چی میخواین؟ ایشون دراند داره بعضی معتادها واسیل منزلو میبرن میفروشن برا خرج اعتیادشون . زن اینجور ...

اره پدربزرگم وضعش خوب نبود مادرم نمی تونست با سه تا بچه برگرده بعدشم گفت کلی حرف و حدیث باید تحمل کنم از زنداداشام، حداقل تو خونه شوهرم بی منته

مشکل مادرم با اعتیاد پدرم سر بی اعصابی به خاطر مصرف شیشه هست

اما دیگه مادرم نسبت به قبل بی خیال شده داره زندگیشو میکنه