2777
2789
عنوان

تیروئید

113 بازدید | 14 پست

بچه ها میخوام برم آزمایش بدم تو هفته دیگه اگه کم‌کار باشه انشالله قرص بخورم وزنم میاد پایین واقعا؟

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری

نه واسه بعضیا اینجوریه

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تیروئید فقط یه عامل تاثیرگذار رو وزنه.اگه میخواز وزنتو بیاری پایین حتما باید ورزش کنی و رژیم بگیری

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
تیروئید فقط یه عامل تاثیرگذار رو وزنه.اگه میخواز وزنتو بیاری پایین حتما باید ورزش کنی و رژیم بگیری

وزنم خیلی سخت میاد پایین یه ماه کامل رژیم و ورزش باشم فقط یه کیلو مثلا.

چون انقد سخت میاد پایین گفتم شاید تیرویید داشته باشم آخه موی زایدم دارم

شما باید از نظر تنبلی تخمدان هم حتما بررسی بشی عزیزم.شاید نیاز باشه متفورمین مصرف کنی که اونم باعث کاهش وزن میشه

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
شما باید از نظر تنبلی تخمدان هم حتما بررسی بشی عزیزم.شاید نیاز باشه متفورمین مصرف کنی که اونم باعث ک ...

چه جوریه آزمایشه؟

آزمایش fsh و lh و همینطور سونوگرافی بررسی تخمدان تو روز تخمک گذاری

پریودام خیلی منظمه ها بازم میشه تبلی  اشته باشم؟

پریودام خیلی منظمه ها بازم میشه تبلی  اشته باشم؟

آره عزیزم.منم پریودام منظم منظم بود فقط با آزمایش مشخث شد تنبلی دارم.منم چاقم و موی زائد دارم

آره عزیزم.منم پریودام منظم منظم بود فقط با آزمایش مشخث شد تنبلی دارم.منم چاقم و موی زائد دارم

قرص خوردی وزنت اومد پایین؟

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت دکتر وهاب آقایی که کلینکشون واقع در خیابان ولیعصر .داخل سایتشون کلی مقاله اعم از سرطان تیروئید و درمان آن، عفونت رحم و علائم آن ، سونوگرافی داپلر رنگی، تفسیر آزمایش ماموگرافی ، و سونوگرافی تعیین جنسیت دارند. تفسیر سونوگرافی و تفسیر سونوگرافی بیضه هم به صورت رایگان هستش بهتون پیشنهاد میکنم به سایتشون سر بزنید