2777
2789
عنوان

وسواس

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 27 پست

به نظر من هیچکس خودش نمیتونه وسواسش رو درمان کنه مگر اینکه اوایل وسواس باشه خودمن وسواس داشتم خیلی زیاد اما خوشبختانه شروعش بود چند بار با همسرم بد دعوام شد و تونستم کنترلش کنم اما واقعا شروعش بود‌.اابته بچه که بودم هم یکبار دکتر رفتم برای وسواسم.جتما دکتر برو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فردا روزمو تغیییر میدم توکل ب خدا بذار نجس و الوده بمونم.

مطمین باش نجس و آلوده ای تو خونت وجود نداره به شوهرتم بگو کمکت کنه فکرتو درگیر نکن تو میتونی دوستم 😍 

زندگی قصه مرد یخ فروشی است، که از او پرسیدند :فروختی؟  گفت :نخریدند تمام شد!!!! 
فردا روزمو تغیییر میدم توکل ب خدا بذار نجس و الوده بمونم.

عزیزم واقعا خواهش میکنم تا دیر نشده دکتر برو.با اومدن بچه وسواست شدیدتر میشه کاری به عملکرد فیزیکیت ندارم ها.زایمان باعث افسردگی میشه برات و دامنه وسواست رو گسترش میده مادر خود من نمونه بارزشه که باید قبل از زایمان دکتر میرفته و نرفت.😣

فقط اینو میدونم ادمای وسواس فشار قبرتشون شدیده چون عقلشونه دست شیطون دادن اگه تابع دین و شرع باشی خدا میگه نباید ب این شکا محل بزاری شیطونه ک داره تزلزل میندازه بعد خدا کاری ب ظاهرت نداره تو عبادت نگاه ب دل انسان میکنه

عزیزم من ی زمانی وسواس شدید گرفتم دائم حمام میرفتم اصلا هیچ جا راحت نبودم دیگه خسته شده بودم شوهرم هم خیلی مسخرم میکرد ک ب قول خودش من وسواسو بزارم کنار الان هم دوساله بوسیدمش گذاشتمش کنار

اگر به معجزه اعتقاد نداری شاید فراموش کرده ای که خودت یک معجزه ای!

وسواس خودش گناهه،این همه ادم هستند وسواس ندارند سالمتر از کسایی هستند ک وسواس دارند برو تحقیق کن ببین تو اسلام چقدر راحت گرفتن مقدار اب مصرفی برای غسلو وضو و طهارت درصورتی ک ما تا اب رود رو خشک نکنیم دست از شستشو برنمیداریم خب این خودش بزرگترین گناهه،بخدا اگه وسواستو ادامه بدی میشی ی ادم خونه نشین و منزوی اگر هم جایی رفتی هیچ لذتی نمیبری همش درگیر وسواستی بابا دنیا دوروزه ب فکر شوهرت باش ک درکنار تو ارامش داشته باشه خودت ک مهمتر 

اگر به معجزه اعتقاد نداری شاید فراموش کرده ای که خودت یک معجزه ای!

سلام

وسواس های فکری بیشتر از اضطراب شما منشا میگیرن و اگر درمان نشه کم کم پیشرفت کرده و کل زندگی فرد و اطرافیان اون رو تحت تاثیر قرار میده. به جز موارد خاص برای درمان وسواس از دارو استفاده نمیشه (چون دارو مثل مسکن هست و هر زمان قطع بشه وسواس شما شدت میگیره) و اغلب با رفتار درمانی میشه بطور کامل وسواس درمان کرد.

تو این زمینه دکتر یعقوب اسماعیلی واقعا استاد به تمام معنی هستن. من اینو مثل سایر دوستان صرفا جهت تبلیغ برای ایشون نمیگم چون میدونم سرشون واقعا شلوغه. برای من باعث افتخاره که شاگر ایشون هستم. میتونید فیلم های ایشون از سایتشون ببینین و خودتون قضاوت کنین. آدرس سایتشونم فکر کنم این باشه

عزیزم ادم‌وسواسی احکام پاکی و نجاست نداره تا خوب بشه 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚