2777
2789
عنوان

لاین رنگ مو سخته بنظرتون

1270 بازدید | 24 پست

؟؟؟

مثلا کارش سخته؟ اینکه بتونی رنگ مورد علاقه مشتری رو در بیاری و اینا 

بخوای یاد بگیری اینارو خیلی سخته ؟ 

چقد طول میکشه آدم جا بیوفته ؟

خاک شد آنکه بر این خاک زیست ✨️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار نشد نداره! هرکاری سختیای خودشو داره فقط تلاش و تکرار و تمرین 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

من خودم رنگ کارم و سالن خدمات مو دارم ، رنگ مو یادگیریش زمان بره و لاین خاک خور داری هست 

اگه صبر پیشه کنی و تلاش کنی ارتقاء پیدا کنی درامدش عالیه ، یه رنگ کار درصدی که کارش خوب باشه کم کمش ماهی ۵۰ تومن درامدشه 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

خیلی از آرایشگر ها با اینکه مدرک دارن ولی بلد نیستن ترکیب رنگ ها رو در بیارن یا تمیز انجام نمیدن 

فقط گرفتن مدرک مهم نیست یادت باشه تمرین و تکرار خیلی زیاد تو همه کارا باید باشه رنگ مو هم کمی تمرین بیشتری میخواد

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
من خودم رنگ کارم و سالن خدمات مو دارم ، رنگ مو یادگیریش زمان بره و لاین خاک خور داری هست اگه صبر پیش ...

لاین خاک خور دار یعنی چی ؟؟؟

مثلا طی یکی دوسال تمرین و اینا آدم میتونه بکشه خودشو بالا ؟؟؟

مثلا باید چطوری یاد بگیری ک اونارو ام یاد بگیری ؟ تجربه ؟

باید دوره ببینی و مدل ببری دیگ هزینه مواد و رنگ و فویل و اینا بالاس هر کار کم کم ۴ ساعت طول میکشه گردن و دست و چشم و کمر و اینا همش از بین میره 

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

مثلا باید چطوری یاد بگیری ک اونارو ام یاد بگیری ؟ تجربه ؟

تجربه هم خیلی کمک میکنه

برای شروع کار نباید انتظار داشته باشی سریع به درآمد برسی

بعضی وقتا باید فقط مدل بزنی تا دستت فرز بشه

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
خیلی از آرایشگر ها با اینکه مدرک دارن ولی بلد نیستن ترکیب رنگ ها رو در بیارن یا تمیز انجام نمیدن فقط ...

اره همین ترکیب رنگ هارو منظورمه 

یعنی چقد طول میکشه !