2777
2789
عنوان

لاین رنگ مو سخته بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 24 پست

والله اوناییم که چندسال رفتن ...یه عکس میزاری جلوشون کلی تعریف میکنن که بلدن ..بعد ته ش یه رنگ مزخرف میزنن فاتحه موهات میخونن بعدم میگن موهات به پایه نمیرسه وفلان ..البته ادا اصولشونه ..اکثرا مهارت ندارن ...جاهای معروف تو مشهد رفتم وقتی رفتم خونه شوهرم میگه واقعا این اون رنگ انتخابیته😐بنظرم باید خیلی وقت بزاری  اگه علاقه داری برو ..درضمن کار با دکلره هم برای سلامتی کلا خوب نیست

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لاین خاک خور دار یعنی چی ؟؟؟مثلا طی یکی دوسال تمرین و اینا آدم میتونه بکشه خودشو بالا ؟؟؟

یعنی مشتریش کمه و باید خیلی تلاش کنی که بتونی مشتری ثابت برای خودت جمع کنی ، با یکی دوسال تمرین مسمتر شما میتونی یه رنگ کار خوب بشی ، بیشتر هوش و دقت لازم داره و تمرین ، کار پر ریسکیه به نسبت بقیه ی لاین ها چون خانما رو موهاشون خیلی حساسن و مو عضو مهمیه ، خراب بشه ، بسوزه ، موادت داغون باشه برات مشکل ساز میشه ، الان بازار رنگ به شدت رقابتیه و صبر و تلاش زیادی میخواد این لاین

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

من خودم رنگ کارم و سالن خدمات مو دارم ، رنگ مو یادگیریش زمان بره و لاین خاک خور داری هست اگه صبر پیش ...

پا درد و کمردشو هم حساب کردی 

تا میتونید خاطره بسازید /آدما به اندازه خاطره هاشون زندگی میکنن /
اره همین ترکیب رنگ هارو منظورمه یعنی چقد طول میکشه !

به خیلی چیزا بستگی داره چیزی نیست که بهت تو کلاس های آموزشی یاد بگیرن و خودت باید به اون درجه برسی

و سالها طول میکشه تا حرفه ایی بشی البته اگر تمرین و تکرار مداوم داشته باشی و جدی بگیریش

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.

من اصولی آموزش ندیدم

پیجهای اینستا رو که میبینم

روش‌ها مختلف 

جنس مو

نوع خواسته 

برندها

سفیدی مو

یه سالن رفتم گفت تست مو واجبه چون 8تا آیتم شمرد که رو رنگ پذیری اثر میذاره

من تا حالا چندین بار سالن رفتم

حتی یه بارم برا نمونه اونو درنیاوردن

با ادعای 40 سال تجربه 

بالیاژ رو مش کلاهی کرد 

جلو نارنجی 

من یکی میشناسم رفته توکار رنگ واریس گرفته ازبس سرپاس بوی رنگ هم داره ریهوهاش داغون میکنه ولی خوب حرفه ای شده 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️