2777
2789
عنوان

بچه ها من اونیم ک گفتم شوهرم از کما اومده بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1687 بازدید | 51 پست
شما ک اینهمه رو صبوری کردی یکی دوماه دیگم صبر کن ب حالت قبلش برمیگرده.همینکه این خطرو‌ گذرونده و زند ...

بخدا تا همینجا هم به سختی صبر کردم امروز دیگه بغض گلومو گرفت این همه گریه کردم مادرشوهرم چقد نصبحتم کرد همش کنار شوهرم اشک ریختم اصلا نگفت چته ولی دیدم ناخداگاه از یکی از چشاش اشک میاد 

مادرش گفت جلوش گریه نکن. عموش اومد دید گریه میکنم همش نصیحتم کرد گفت ندیدی چطو شفاش دادن ندیدی دستش گفتن فلجع چطو شفا گرفت اینم خوب میشه ولی منم آدمم دیگ چقد میتونم تو خودم بریزم کنار سفره نشستم زار اشک میریزم😭خدا یه صبر دیگه ای بهم بده😭

‌باشَد ،کِ نَبآشَد،خَبَریِ ،اَز ،خَبَرَم.🥀🖤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دقیق نمی دونم ولی اره بنظرم

شوهر من عمل نشد سرش همه جا خدا کمکون کرد خونای سرش از تو گوشاش اومد بیرون نیاز ب عمل نداش یه بارم ضریب هوشش افت کرد گفتن اگه تا دوساعت دیگ همینجور بمونه جمجمشو برمی‌داریم ولی از بس اشک ریختم از بس نذرو نیاز کردم همش صدقه دادم اون روز به فلسطین به غزه بعدش زنگ زدیم گفتن ضریب هوشش اومده بالا نیاز ب عمل نیس دست ب سرش نزدن اصلا 

شوهر من عمل نشد سرش همه جا خدا کمکون کرد خونای سرش از تو گوشاش اومد بیرون نیاز ب عمل نداش یه بارم ضر ...

خدا را صدهزار مرتبه شکر. پس بهش زمان بدین. به مرور خوب میشه. می دونم که سختی زیاد کشیدی ولی بازم محکم باش. خوب میشه ان شا الله

خدا را صدهزار مرتبه شکر. پس بهش زمان بدین. به مرور خوب میشه. می دونم که سختی زیاد کشیدی ولی بازم محک ...

توروخدا دعاش کنین دعا در حق دیگران میگیره ب خاطر بچه مریضمم شده خیلی زود خوب بشه .خیلی سخته سه وعده ب بچه کوچیکم دارو بدم غصه اینو بخورم ک بچم از ۱۴ روزگی داره دارو میخوره تا آخر عمرش..با دردش کنار اومدم خداروشکر کردم به خاطر دل پاک این بچه هم شده زود خوب شده😔

توروخدا دعاش کنین دعا در حق دیگران میگیره ب خاطر بچه مریضمم شده خیلی زود خوب بشه .خیلی سخته سه وعده ...

عزیزم. چقدر واست ناراحت شدم. چه روزای سختی رو میگذرونی. خیلی روزای سختی رو میگذرونی.. یک لحظه با خودم فکر کردم اگه دور از جون شوهر من اینجوری میشد چیکار میکردم بخدا داشت اشکم درمیومد.. حتی تصورشم برام سخته..

ان شالله همونجور که تا این جا خدا  معجزه شو بهت نشون داده به حرمت حضرت رقیه اینبار با دستای دختر سه ساله امام حسین معجزه کنه و احساس شوهرتم همونجوری بشه که  آرزوشو داری😢😢

عزیزم. چقدر واست ناراحت شدم. چه روزای سختی رو میگذرونی. خیلی روزای سختی رو میگذرونی.. یک لحظه با خود ...

قربونت برم. مرسی از اینکه درکم می‌کنی مرسی که دعا کردی خدا از زبونت بشنوه 😮‍💨

ببخشید چرا رفته بود کما.تصادف کرده بود.اخ که شوهر منم تصادف کنه بره کما ایشالا .انشا الله.یعنی میشه� ...

اره تصادف کرد

اسی میشه لطفا بگی شوهرت از اون دنیا چی میگه حرفش چیه

هنوز چیزای زیاد نگفته یا یادش نیومده یا حکم ندارع بگه فقط همینکه میگه همه جا بربیابون بوده هیچی نبوده نه کفشی نه ماشینی نه موتوری حتی ژیلتی هم نداشتیم صورتمونو بزنیم اونجا عین پشمکی بودم ریش و سبیل بلند . داشتم برام هر ثانیه یک سال گذشته خیلی سخت گذشته .. دایی و باباشو شوهر خاله هاش پیشش بودن حرفا و شوخیای داییشو میگه . دیگ غیر از اینا چیزی نگفته هنوز

حرفاشونو یادشه که چی بهش گفتن؟

گفت باباش گفته اون دنیا رفتی حواست به مادرت باشه رنج نخوره.. داییش هم با سبیلاش باهاش شوخی می‌کرده بهش می‌گفته اومدی اینجا چیکار سگ دراز.. بعد گفت آخر بار ک خواسته از کما بیا بیرون داییش مشتی زده پس کلش بهش گفته از اینجا گمشو برو 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز