2777
2789
عنوان

بچه ها من اونیم ک گفتم شوهرم از کما اومده بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1687 بازدید | 51 پست
رفته اون دنیا انگار علاقه های مادیش بیشتر شده ...دنیاش واقعا مادی شده

دنیا چقد بی رحمه اینجوری ترر. میزنه تو سرنوشت ادم .. سرنوشتی ک بعد سه چهار سال خوب بشه فقط ۹ ماهش خوب باشه بعد اینجوری خوبی رو ازت بگیره ریدم بهش😭

‌باشَد ،کِ نَبآشَد،خَبَریِ ،اَز ،خَبَرَم.🥀🖤

یه پراید هاچپک داشتیم نمی‌دونم اون دنیارو هم دیده همش میگه خوب بشه نمازشو میخونه میگه براش خیلی سخت ...

شاید تنها امیدش ب ماشینش بوده خیلیا علاقه افراطی ب ماشین دارن.نمیشه ماشینشو درست کنید یا واسش بخرید.اینطوری روحیش خیلی بهتر میشه وقتی حال روحیش خوب بشه روند درمانو بقیه جیزام راحت تر طی میشه.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره ضربه مغزیه قبلاً احساسات. داشت بغلم میکرد احساس علاقه نشون میداد الان یک‌دوم از اینا نیس اصلا ان ...

ممکنه افسردگی گرفته باشه و نگران باشه اصلا به پرو پاش نپیچ مطمئن باش بزودی خودش میفهمه کی دلسوزشه 

لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرست ممنون🙏مادر دختر ناز که هرروز برای منتظرایی که بچه میخوان دعا میکنم و صلوات میفرستم الهی دامن همشون بزودی سبز بشه🥹عاشق تاپیکهای بارداری ام😍🥹
شاید تنها امیدش ب ماشینش بوده خیلیا علاقه افراطی ب ماشین دارن.نمیشه ماشینشو درست کنید یا واسش بخرید. ...

ماشین خیلی خرابه باید بدیم اسقاطی

هزینه یه ماشین دیگه رو نداریم میلیون ها خرج خودش کردیم بخدا 

ماشینو باید بفروشیم بزاریم بانک چند ماه امتیاز جم شه وام بگیریم یکی دیگ بخریم یا آدم از بی پولی حرص میخوره یا از این حلوت بخدا از دار دنیا نه پول خواستم نه مال خواستم فقط آرامش خواستم 😭😔

از بس از زمین بلندش کردم زور زدم تمام بدنم درد می‌کنه استخوانای دوتا زانوم انگار از هم جدا شدن وقتی راه میرم میفهمم 

کمرم ب شدت خرابه 

خیلی بی تابیا کرد صبحا ساعت شش صبح لجبازیش شروع میشد تا آخر شب همی می‌دویدیم بابت کاراش ناسازگاریاش الان یه کم سازگار تر شده ولی هنوز علائم احساسات نداره بعد اون همه سختی خودمم افسرده شدم دیگه کمرم شکسته هیچی ازم نمونده ب سختی دارم زندگی میکنم 😭

عزیزم خوبی؟قبلاً باهم چت کردیم تاریخ و چه مدلی خوندی؟ من الان یازدهمم

من نمره تاریخم ۱۰/۷۵ شد 😂 همون دوران امتحان نیمه دومو از شب امتحان خوندم یه چهار پنج درسشو ک نمره هفتو بگیرم بقیشم فقد پرسش نمونه خوندم تو فک گنم از الان شب امتحا نباید بخونیو از هر درس همش نمونه سوال حا کنی ک یه نمره خوب بتونی بگیری

ماشین خیلی خرابه باید بدیم اسقاطیهزینه یه ماشین دیگه رو نداریم میلیون ها خرج خودش کردیم بخدا ماشینو ...

شما ک اینهمه رو صبوری کردی یکی دوماه دیگم صبر کن ب حالت قبلش برمیگرده.همینکه این خطرو‌ گذرونده و زنده مونده جای شکر داره.ب جز جون خود آدم بقیه جیزا ب مرور زمان درست میشه.

سفره حضرت رقیه انداختیم پاش نشستم تنها همه رفتن خونه بابابزرگش من فقط دارم پای این سفره اشک میریزم همون‌جوری که دستش ک گفتن فلج شده معجزه شد خوب شد مغزشم زود خوب شخ 😭 همینجوری ک علی‌اصغر امام حسین شفاش داد مغزشم خوب شخ سریع 😭

ممکنه افسردگی گرفته باشه و نگران باشه اصلا به پرو پاش نپیچ مطمئن باش بزودی خودش میفهمه کی دلسوزشه

اره افسردگی داشت قبلاً دارو میخورد الان شدیدتر شده لابد بردیم دکتر دارو میدمش 

این دفعه یه ویزیت هم باید خودمم بشم من الان از اون افسرده ترم😭😔

سلام. نمی خوام نگرانت کنم ولی دو نفر از اطرافیان ما از کما اومد بیرون ولی متاسفانه عقلش دیگه برنگشت.

عمل شده بود؟ 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز