2777
2789
عنوان

بچه ها من اونیم ک گفتم شوهرم از کما اومده بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1687 بازدید | 51 پست
شوهرتون آدم بدی بوده؟؟ چقد اون دنیا سخته

نه اونقدر 

یه جاهای بدی به من کرد ولی پشیمون شد ولی در کل صاف و ساده بود حالا به قول خودش بچگی زیاد کرد در حق من ولی خب نه ماه آخری بهتر شده بود و پشیمون

‌باشَد ،کِ نَبآشَد،خَبَریِ ،اَز ،خَبَرَم.🥀🖤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پس چرا تجربه ش انقد بد بوده؟چرا رفتار داییش انقد بد بوده

نمیدونم بخدا شنیدم خیلیا همینجوری دیدن اون دنیارو .. شوهر من خب بدی در حق من زیاد کرد میگم که یعنی هنوز ک هنوزه نتونستم ببخشمش .. داییش رفتار بدی نداشت باهاش که ناراحت بوده که شوهر من اون دنیاس بهش گفته از اینجا برو اومدی اینجا چیکار 

اخرین بار که از کما اومده بیرون داییش بهش گفته برو از اینجا خوب این خوبه که یعنی داییش نمیخواسته که شوهر شما اونجا باشه میخواسته سالم باشه و برگرده و حالش خوب باشه بعد ناراحت نباش اینجوری که میگی یعنی خیلی بهتره احساساتشم برمیگرده کم چیزی تجربه نکرده که ادم یه سردرد ساده یا دندون درد میگیره چند روز حال حرف زدن نداره افسردگی میگیره به مرور حالش بهتر میشه 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

اخرین بار که از کما اومده بیرون داییش بهش گفته برو از اینجا خوب این خوبه که یعنی داییش نمیخواسته که ...

الان ک تشنج هم اضافه شد ب دردش یه بارتشنج کرد پریروز بعد چهار ماه حالا دکتر بهش دارو تشنج داده دلم نمیخواد بخوره حیرونم چیکار کنم چون قرص رهاکینی که قبلاً دکتر برا افسردگی بهش داده بود اون هم یکسری از داروهای تشنجی هم حساب میشه دلم میخواد همون رو دوزش زیادتر کنن ولی لوبل نخوره 😞

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز