2777
2789

من ۵ ماهه میرم ورزش. اوایل مراعات میکردم حجم غذام کم کردم برنج چند قاشق میخوردم بعدش وزن کم کردم ۷ کیلو. الان دو ماه هست هیچی نمیتونم بخورم برنج و گوشت میخورم بالا میارم حتی شده دو قاشق اونقدر سنگینی میکنه معده ام که مجبور میشم بالا بیارم. با اینکه اینجوریم ولی وزن هیچی کم نمیکنم چرا اخه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون رژیم بد گرفتی بدنت عادت کرده 

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

معدت کوچیک شده 

استپ وزنی گرفتی

یه روز چیت کن هر چی دلت خواست بخور به بدنت شوک بده بعد دوباره رژیمتو رعایت کن در هفته یه روز یا دو روز ام خیلییی کالری کمی دریافت کن اینجوری به بدنت شوک میدی وزنت میاد پایین

بخاطر اینکه خیلی کمتر از حجم معده ت خوردی 

بیش از اندازه خالی مونده اینجوری شده 

دیگه رژیم نگیر و یه پروسه خودتو به گوشت تیکه کبابی و سیرابی پخته ببند وگرنه به درد من دچار میشی چندساله تهوع دایم و بالا آوردن دارم 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد