2777
2789

من رفتم آرایشگاه فقط یه بند بزنم .شش ماه یبار میرم .بعد پرسید ازم لبتو کجا ژل زدی و چقد دادی بعد میگه وای اینقد ازت گرفته من از اون بهتر میزنم همون مارک مفت و چقد ساده ام .منم گفتم خانوم اون دکتر ده سال درس خونده شما مگه درسش خوندی بعد جواب دادی امثال مثل تو دکترای دو هزاری رو پر رو کردن .یعنی شاخ در آوردم دیدم خیلی نفهمه بحث نکردم موقع خداحافظی گفت خواستی بیا پیشم منم گفتم مرسی شوهرم خیلی حساس خوشش نمیاد تا مدرک دکتر نبینه اجازه نمیده 

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکترا پررو شدن ولی آرایشگرا حق دارن هر چقدر که خواستن ملتو تیغ بزنن😁

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

اوه اون تبلیغ خودش کرده تو چرا اینقدر گارد گرفتی میگفتی مرسی نیاز ندارم تموم 

اگه دو تا دیگه بارش میکردی کارتون به گیس کشی می‌رسید 😆

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

و این فیشال کارایی ک بیو میزنن تخصص پوست و زیبایی

طرف کلی درس خونده متخصص پوسته ، خودشونو هم سطح اون میبینن

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

اوه اون تبلیغ خودش کرده تو چرا اینقدر گارد گرفتی میگفتی مرسی نیاز ندارم تموم اگه دو تا دیگه بارش میک ...

خوب کرده خیلی پرو هستن رو بدی میگن بیا دماغتم عمل می‌کنیم بهتر ازدکتر