من رفتم آرایشگاه فقط یه بند بزنم .شش ماه یبار میرم .بعد پرسید ازم لبتو کجا ژل زدی و چقد دادی بعد میگه وای اینقد ازت گرفته من از اون بهتر میزنم همون مارک مفت و چقد ساده ام .منم گفتم خانوم اون دکتر ده سال درس خونده شما مگه درسش خوندی بعد جواب دادی امثال مثل تو دکترای دو هزاری رو پر رو کردن .یعنی شاخ در آوردم دیدم خیلی نفهمه بحث نکردم موقع خداحافظی گفت خواستی بیا پیشم منم گفتم مرسی شوهرم خیلی حساس خوشش نمیاد تا مدرک دکتر نبینه اجازه نمیده
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
به هیچ عنوان کار زیبایی رو پیش غیر پزشک نرین .. ببخشیدا همون پزشکشم من دیدم زده لب طرفو خراب کرده ابروهاش یکی شرق میره یکی غرب ولی باز پزشک مورد اطمینان تره
و این فیشال کارایی ک بیو میزنن تخصص پوست و زیباییطرف کلی درس خونده متخصص پوسته ، خودشونو هم سطح اون ...
وای دقیقا من برای لک پوستم رفته بودم دکتر بعد یکی از فامیلامون فشیال انجام میده پماد هامو دید گفت اینا خوب نیستن اینا چیه بهت داده حالا شیش ماه هم هست کارشون شروع کرده اون بدبخت حداقل چهار سال تخصص خونده
ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨