2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 1563 بازدید | 87 پست
حس. میکنم اگه بلاک نمیکردم شاید میومد سمتم. یا پیامی میداد

مطمئن باش اگع باهاش میموندی در آخر خودت ضربه می‌خوردی

الانم اگع بخواد هزار تا راه هست ک بتونه باهات ارتباط بگیره

اگه خدا بخواد میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی خوب کردیدوست معمولی نداریم تو نا همجنس

خوبومنظورش فک میکنم سواستفاده بود چون وقتی کسی رو دوست نداری چرا بری توی رابطه..اگه بخاد پیام میده یا چون بلاک کردم بی فایدست؟ 

خوبومنظورش فک میکنم سواستفاده بود چون وقتی کسی رو دوست نداری چرا بری توی رابطه..اگه بخاد پیام میده ی ...

اصن از فکرش بیا بیرون خیلی کار خوبی کردی دیگه هم بهش فکر نکن. 

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
من خودم کادردرمانم خیلی دورم دوستای معمولی پسروهمکارپسرهستهمسرم دوسندارهمنم به نظرش اجترام میزارمبنظ ...

میگف هردو تنهاییم بریم. بیرون.. ولی شما خاستی ازدواج کن یعنییی چهه.. بعدم ازخودش هیچ چیز نگفت

مطمئن باش اگع باهاش میموندی در آخر خودت ضربه می‌خوردیالانم اگع بخواد هزار تا راه هست ک بتونه باهات ا ...

پس اگه واقعا کسی کسی رو بخاد کاری به بلاکش ندااره.. بازم ارتباط میگیره؟ 

یعنی کلا نمیخاسته من منتظرم بهم پیام بده بااینکه بلاکش کردم

اره بعضیا کلا نمیخوان ازدواج کنن

منتظر نباش اون اگه پیامم بده برای ازدواج نمیخواد

همون بهتر که زود فهمیدی نه اینکه بعد از یه سال بیاد بگه من نمیخوام ازدواج کنم

این کاربری از دسترس خارج شده