2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 1563 بازدید | 87 پست
کاش همه پسرا همینقد صادق بودن آدم با شرفی بوده جدی میگم از اول حقیقت رو گفته مثل خیلیا نگفته آشنا بش ...

نمیدونم ولی من ازش یه جورایی خوشم اومد.. الان ازبلاک دربیارم زشته؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لازم بود بلاک کنم؟ حس میکنم کارم زشت شد

نه عزیزم

اینطور مردا

فقط موقتین

بهترین کارو کردی

ارزش فکر کردن نداره 

امیدوارم بهترینش بیاد سر راهت♥

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
نه عزیزماینطور مردافقط موقتینبهترین کارو کردیارزش فکر کردن نداره امیدوارم بهترینش بیاد سر راهت♥

شاید اگه بلاک. نمیکردم نمیگف نظرم صددرصد منفیه ویه پیامم میداد لااقل درمورد حلسه حضوریمون ی چیزی میگفت

خاستگار نیمده.. گفت اگه اوند ازدواج کن درحین دوستی بامن

عزیزم خودت جواب خودتو دادی

این ادم هدفی باهات نداره

و میخواد خودشو سرگرم کنه

مردا اگه کسیو بخوان

جدی برخورد میکنن

و طرفو فقط برای خودشون میخوان

و طرفشونو تقدیم خاستگار نمیکنن

اگه دوسداری خودتو گول بزنی، بحثش جداست

راستی از بلاک درش بیاری، خودتو کوچیک کردی

و نشون میدی رو تصمیماتت ثبات نداری! 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
عزیزم خودت جواب خودتو دادیاین ادم هدفی باهات ندارهو میخواد خودشو سرگرم کنهمردا اگه کسیو بخوانجدی برخ ...

ممنون از حرفای قشنگت، شاید دارم خودمو توجیح میکنم باید زمان بگذره من توی دیدار باایشون له شدم.. درمورد شعل پدر وبرادرم پرسید و حس کردم منو درسطح خودش ندید و درحد نیم ساعت کافه بودیم.. حالم داشت ازخودم بهم میخوورد.. ازبلاک درنمیارم.. پسرا تنوع طلب شدن دنبال عروسک میگردن