2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 1563 بازدید | 87 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب رابطه ت باید بررسی بشه که بشه فهمید اصلا عاقبتی داره یا نه، اگر خواستی ماه و روز تولد خودت و اون ...

همچنین 

‌پسرای ۲۷. آذر  و ۱۰ دی  

اولی خواستگار سنتی دومی غرق نگاه کردنه فقط 😂 پیشنهادش نمیدونم کی میاد 

دختر ۱۹ آذر پسر ۳۰ خرداد

این رابطه تقرییییبا دوطرفه هست، دخدر عاقل هست و کاردان و میتونه با سیاست باشه، پسر باهوشه ولی بسیار سادس، دخدره خیلی دوسش داره ولی گاهی مشکل عدم درک و یا تفاهم دارن، پسره ذاتا بذله گو و شوخ طبعه اما گاهی عصبی میشه و بد فاز، حس بینتون خوبه ولی صد در صد ایده ال نی.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
همچنین ‌پسرای ۲۷. آذر و ۱۰ دی اولی خواستگار سنتی دومی غرق نگاه کردنه فقط 😂 پیشنهادش نمیدونم کی می ...

اولی میتونه شوهر خوبی باشه اما رابطه بینتون فقطزن و شوهری خواهد بود و عشقی در کار نیست، تفاهم و درک و سازش دارید و هر دو عاقلید، اون گاهی سخت گیر و دوار عدم تعادله.

دومی که فقط نگاه میکنه ، پسر دانایی هست و بهت کشش داره، میتونه ازت حرف شنوی داشته باشه و بهت اعتماد کنه، اما بازم عشقی در کار نیست، میتونید دوستان خیلی خوبی برای هم باشید.

اولی میتونه شوهر خوبی باشه اما رابطه بینتون فقطزن و شوهری خواهد بود و عشقی در کار نیست، تفاهم و درک ...

واقعا ؟ دومی خیلی عاشقانه نگاه میکردا. این این نگاها که محو یکی میشی  کل عروسی زل زده بود بهم حتی پلکم نمیزد هر جا میرفتم میدیدم یه گوشه مخفی گیر آورده که یواشکی بتونه نگام کنه حتی تو فیلم عروسیم انقد تابلو کرده خودشو که همه فهمیدن 

همه رو گفتی عشقی در کار نیس 🥲

اولی که عشقی در کار بود!

تو میتونستی اون پسر رو عاشقانه دوست داشته باشی اما فقطبخشی از وجودش رو،اون هم همینطور، بخشی از وجودش میتونست عاشق تو باشه و بخشیش نه!

در واقع خیلی پیچیدس 

اولی میتونه شوهر خوبی باشه اما رابطه بینتون فقطزن و شوهری خواهد بود و عشقی در کار نیست، تفاهم و درک ...

عاشق چجور دختری میشن که ....

راستی استوری تولد مال دیروز بوده...یعنی ۲۶ آذر میشه ببخشید اشتباه گفتم 🤦🏻‍♀️

اولی که عشقی در کار بود!تو میتونستی اون پسر رو عاشقانه دوست داشته باشی اما فقطبخشی از وجودش رو،اون ه ...

کدوم بخشا ....

پس از این نظر گفتی ایده آل نیست ...چون با تموم وجود عاشق نمیشیم نه من نه اون 

کدوم بخشا ....پس از این نظر گفتی ایده آل نیست ...چون با تموم وجود عاشق نمیشیم نه من نه اون

ببین عزیزم، در نهایت باز هم عشق تعیین کننده ی سلامت یک رابطه نیست، اینکه تفاهم و شعور باشه خیلی مهمتره و اینکه طرفت باهات هم سو باشه، پس ، اون خواسگار سنتی هم بد نیست اگر شرایط اقتصادیش خوب باشه.

اینکه میگم عشق نیست دلیل بر بد بودن یک رابطه نیست.

عاشق چجور دختری میشن که ....راستی استوری تولد مال دیروز بوده...یعنی ۲۶ آذر میشه ببخشید اشتباه گفتم � ...

اگر هم خواستی ازدواج کنی یک مدتیو وقت بذار برای آشناییتون

ببین عزیزم، در نهایت باز هم عشق تعیین کننده ی سلامت یک رابطه نیست، اینکه تفاهم و شعور باشه خیلی مهمت ...

آره...ولی خوبی عشق اینه که عشق ورزیده میشی اون رابطه هیجان داره 

و ته دلت قرصه که چون طرفت عاشقه هیچ خانومی نمیتونه نظرشو جلب کنه ...و اون آدم فقط مجذوب و شیفته توعه....و حاضره هر نوع فداکاری بخاطرت بکنه .. امیدوارم نصیب همه بشه همچنین رابطه قشنگی 💖