2777
2789

من یه شهر دیگه استخدام شدم و الان ۲۷ سالمه مستقلم و خونه اجاره کردم 

الان خانواده م به زور میخوان انتقالیمو بگیرن برم گردونن شهرستان😭 آخه برم تو شهر کوچیک چیکار کنم حداقل اینجا مستقلم باز باید برم خونه ی بابام بشینم بهم میگن ترشیده یا مجبور میشم ازدواج کنم😭😭😭

من اینجا رو دوس دارم چیکار کنم اخهههه😭😭😭😭

اعصابم خورده😭😭😭

اگه به حرفشون گوش ندی چی میشه؟متنفرم از این اخلاقای خونواده مون،بابای منم نذاشت برم سر شغل مورد علاقم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موقع استخدام مگه موافقت نکردن پس دیگه دردشون چیه 

بگو بیایین هر چند وقت سر بزنین

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

حق داری به خدا چی بگم خونواده گاهی وقتا از این ور بوم میندازنت خواهرم همون اوایل میخواست جدا شه هی بزور برش گردوندن بعد از 27 سال با دوتا بچه بالاخره جدا شد 

خدایا در آرزوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن
دارن خودشون با پارتی انتقالیمو جور میکنن😭😭😭😭😭

عزیزم😢

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..